Vacaturebank voor werkzoekenden met spoed

Peter Boerman Op 02 november 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1813x gelezen
Deel dit artikel:
Vacaturebank voor werkzoekenden met spoed

Op 1 november heeft banen.nu de vernieuwde vacaturebank gelanceerd die bedoeld is voor werkzoekenden die snel aan het werk willen. Opvallend aan het initiatief is dat de site niet alleen maar is gericht op de reguliere functies, maar met name op banen die per direct moeten worden vervuld.

Nieuwe propositie

In veel branches is er op korte termijn extra capaciteit nodig. De website banen.nu wil een nieuwe propositie bieden in de markt van online werving. ‘Morgen werken begint vandaag’ is de slogan waarmee banen.nu zich wil onderscheiden van bestaande kanalen in de markt. Er is een grote groep van werkzoekenden die graag op een heel korte termijn aan de slag wil. Aan de andere kant zijn er ook veel branches die per direct om extra mankracht zitten te springen. De initiatiefnemers van banen.nu constateren dat die behoefte door de bestaande online wervingskanalen onvoldoende wordt opgepakt. De site krijgt landelijke dekking.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners