VNU media verkoopt PW en HRbase.nl

Peter Boerman Op 13 augustus 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1249x gelezen
Deel dit artikel:
VNU media verkoopt PW en HRbase.nl

VNU Media en de Bussumse uitgever Vakmedianet hebben een principeakkoord bereikt over de verkoop van onder meer vakblad Intermediair PW. Ook de HR-community HRbase zit in het portfolio. De werknemers van het HR-portfolio gaan over van VNU Media naar Vakmedianet.

Grootste HR-titel online en offline

Recent nam Vakmedianet ook een aantal portfolio’s van Kluwer Nederland over. Daaronder zat een groot aantal uitgaven in print en online op het gebied van personeelsmanagement. VNU Media heeft de voorgenomen verkoop voorgelegd aan zijn Ondernemingsraad.

Ruud Bakker, algemeen directeur van Vakmedianet, en voormalig ceo van de vakinformatiedivisie van VNU in Europa, zegt de positie van Vakmedianet op HR-gebied aanzienlijk te versterken met de overname. De combinatie van de twee vaktijdschriften De Gids en PW, zal de grootste titel in print en online creëren voor HR-professionals. Samen met de community site HRbase biedt het nieuwe Vakmedianet-HR-portfolio een uniek bereik onder HR-professionals.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners