Hoe VodafoneZiggo no limits laat zien – en herbeleven

Een videoclip op een remake van 90’s-klassieker ‘No limit’. VodafoneZiggo gaat in zijn nieuwe wervingscampagne flink terug in de tijd om te laten zien dat het werken er geen grenzen kent. Leuk detail: de mensen in deze productie werken er bijna allemaal…

Peter Boerman Op 11 oktober 2023
Gem. leestijd 3 min 266x gelezen
Deel dit artikel:
Hoe VodafoneZiggo no limits laat zien – en herbeleven

No Limit, van Ray en Anita van 2 Unlimited, wie heeft er in de jaren 90 niet op gedanst? Voor hen, maar ook voor de generatie die toen nog niet geboren was, of in elk geval nog niet dansen kon, heeft VodafoneZiggo de oude hit nu afgestoft, en in een nieuw jasje gestoken, om te laten zien dat er bij het telecombedrijf werkelijk geen onmogelijkheden zijn aan het verwezenlijken van jouw potentie. Opleidingen kiezen, carrièreswitches maken, jezelf blijven ontwikkelen tot je helemaal bent wie je wilt zijn: there’s no, no, no, no, no, no limit.

De 90’s-klassieker van 2 Unlimited moest wel in een eigentijds jasje gegoten worden voor de nieuwe campagne. Hiervoor ging VodafoneZiggo een samenwerking aan met Bas Bron, bekend als de man achter de sound van De Jeugd Van Tegenwoordig. Ook de rap in het nummer kreeg een flinke makeover en is in de nieuwe versie een aanmoediging jezelf te zijn en de spotlight te pakken. Met de track wordt ingespeeld op de 90’s revival trend. De sound van Bas Bron maakt het, met het huidige succes van het laatste album van De Jeugd, ook ‘helemaal van nu’, aldus de campagnemakers.

Let me hear you say Yeah

De regel ‘Let me hear you say Yeah’ heeft een eigen rol binnen de campagne gekregen. Het is de ‘call to action‘ waarmee het bedrijf de doelgroep uitdaagt om ja te zeggen op de kansen die er voor iedereen liggen.

De campagne werd gemaakt door Kaliber, en bevat niet alleen de video, maar zal ook terug te horen zijn op de radio,en te zien zijn in print, en out-of-home, en krijgt daarnaast ook nog testimonials en interne activatie mee. Bijzonder aan de videoclip is dat vrijwel alle acteurs, inclusief de hoofdrolspeler, ook echt werken bij het bedrijf. Een aantal medewerkers die in de clip meespelen vertellen op de careers website van VodafoneZiggo meer over hun persoonlijke drijfveren en ontwikkelingspad.

Om een impressie te geven, meer beeld uit de videoclip, die gemaakt is onder leiding van regisseurs Jonas Beck en Caio Silva, die eerder werkten met succesvolle Nederlandse artiesten als Frenna, Ronnie Flex en Bizzey:

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still

Lees ook

Ook in ‘Campagne van de week’?

Wil je jouw wervingscampagne hier ook onder de aandacht brengen? Mail dan kort wat achtergronden, doelstellingen en beeldmateriaal, en wie weet vind je hier dan straks ook jouw inspanningen terug.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners