VONQ en skeeled-ATS bundelen krachten

Om het voor recruiters nog makkelijker te maken de juiste kandidaten te vinden slaan VONQ en Skeeled-ATS de handen ineen.

Peter Boerman Op 28 mei 2020 Gem. leestijd 3 min277x gelezen
Deel dit artikel:
VONQ en skeeled-ATS bundelen krachten

Door de samenwerking krijgen skeeled-gebruikers de mogelijkheid om betaalde jobmarketingcampagnes te plaatsen in het brede marketingportfolio van VONQ, direct vanuit het skeeled-ATS. De mediakanalen bevinden zich op één plaats en zijn vooraf gecontracteerd.

‘De Marketplace zit volledig ‘white-labeled’ in hun systeem.’

‘Met de API-connectie, heeft onze nieuwe partner niet langer meer te maken met dure jobboard-integraties, en ten tweede brengt dit innovatie. De Marketplace zit volledig ‘white-labeled’ in hun systeem en verbindt skeeled met ‘s werelds rijkste selectie aan mediakanalen. Zo kan skeeled profiteren van een extra inkomstenstroom en een verhoging van hun klanttevredenheid’, aldus Joren de Koning, Director of Partnerships bij VONQ.

Toegang tot ruim 2.000 mediakanalen

De API-integratie is bedoeld om alle skeeled-gebruikers toegang te geven tot meer dan 2.000 mediakanalen in de wereld: van generieke vacaturesites en niche sites, tot aggregators, online hubs en communities, social media-kanalen en apps. Skeeled-gebruikers krijgen daardoor één plek om alles te doen – van taken beheren tot media kopen – en hoeven niet meer te moeten schakelen tussen verschillende systemen, tijdrovend contractbeheer en media inkopen.

Beeld boven: header van de skeeled-site

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS