VONQ bundelt krachten met SmartRecruiters

Peter Boerman Op 01 november 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 752x gelezen
Deel dit artikel:
VONQ bundelt krachten met SmartRecruiters

VONQ sluit een strategische samenwerking met TA-softwareaanbieder SmartRecruiters.

De bedoeling is dat door de samenwerking klanten van SmartRecruiters toegang krijgen tot de meest relevante mediakanalen. Zo kunnen ze eenvoudiger en efficiënter vacatures plaatsen op de belangrijkste sites en platforms en zo gekwalificeerde kandidaten aantrekken.

Ruim 4.000 klanten over de wereld

“Wij hebben meer dan 4.000 klanten verspreid over de hele wereld. Met de inkoopkracht van VONQ kunnen we onze klanten, recruiters en hiring managers waar ook ter wereld, een wereldwijd bereik van mediakanalen aanbieden in combinatie met aanzienlijke prijskortingen”, zegt Roy Baladi, Head of Marketplace bij SmartRecruiters over de samenwerking.

Sites in heel Azië, Europa en Amerika

VONQ breidt de vacaturemarktplaats van de nieuwe partner verder uit met een breed scala aan mediakanalen en concurrerende prijzen en vereenvoudigt het vacature distributieproces voor de klanten van SmartRecruiters. Joren de Koning, directeur Partnerships bij VONQ, licht verder toe: “We zijn erg enthousiast over deze strategische samenwerking. We zijn trots dat we extra waarde kunnen bieden aan hun klanten door het toevoegen van vacaturesites, aggregators, communities, social-mediakanalen en niche-vacaturesites in heel Azië, Amerika en Europa aan het bestaande aanbod.”

Lees ook:

Tags:
vonq,
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners