Voor Tekst start bureau voor vacatureteksten

Peter Boerman Op 09 september 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1400x gelezen
Deel dit artikel:

Voor iedereen die wel eens worstelt met vacatureteksten introduceert Voor Tekst nu een speciale service. Bij Voor Vacaturetekst kunnen werkgevers, intermediairs en vacaturebankhouders terecht als zij het schrijven van vacatureteksten willen uitbesteden. Voor Vacaturetekst is het eerste en enige gespecialiseerde tekstbureau voor vacatureteksten.

Sinds 2011 is tekstbureau Voor Tekst actief binnen de online communicatie voor alle branches. Arbeidsmarktcommunicatie neemt vanaf de start van de onderneming een aanzienlijke positie in. De vacaturetekst is het meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel, de eisen betreffende kwaliteit en online vindbaarheid van de tekst nemen toe. Juist in de huidige arbeidsmarkt is het moeilijk de juiste kandidaat te mobiliseren en voor de eigen organisatie te winnen. Door een specialist op het gebied van vacatureteksten in te schakelen kan een organisatie zich onderscheiden. Het uitbesteden van vacatureteksten is incidenteel, maar ook op basis van een abonnement, mogelijk.

Eigenaar / tekstschrijver Nicol Tadema-de Voor: “Sinds 2003 werk ik binnen de arbeidsbemiddelingsbranche. Toen ik 2 jaar geleden startte met mijn eigen tekstbureau, volgden er direct verzoeken van organisaties die het schrijven van vacatureteksten wilden uitbesteden. En waar het aantal vacatures landelijk blijft afnemen, neemt bij ons het aantal verzoeken voor het schrijven van vacatureteksten alleen maar toe.”

De klantenkring van Voor Vacaturetekst bestaat uit een mix van werkgevers, recruitmentbureaus en jobboards. Het schrijfteam bestaat nu uit 3 vacaturetekstschrijvers. Ieder heeft ruime ervaring als tekstschrijver en een achtergrond in HRM / arbeidsbemiddeling.

Naast het uitbesteden van vacatureteksten schrijven, kunnen organisaties bij Voor Vacaturetekst terecht voor een informatieve training waarbij alle tips & tricks en do & don’ts over vacatureteksten worden gedeeld.

Voor Vacaturetekst wordt ondersteund door de eigen website en eigen social media kanalen.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners