Vriend van Werf& groeit en bloeit

Peter Boerman Op 29 april 2013
Gem. leestijd 3 min 1981x gelezen
Deel dit artikel:

Vriend van Werf& groeit en bloeitMet trots stellen wij onze eerste ‘echte’ vriend aan je voor: Bloem Werving & Selectie. De allereerste die zich met hart en ziel heeft verbonden aan Werf&. En daarvoor krijgt ze veel terug: haar logo op onze website en in Werf& magazine, 2 gratis jaarabonnementen en gratis toegang tot het vakevent Werf& live.

Groeien en bloeien

Drijvende kracht achter Bloem W&S is Chantal van Vorden. “Ik heb een HR-achtergrond en werkte de laatste jaren in recruitment aan de bureaukant. Omdat ik daar heel sterk het gevoel had dat het veel beter kon, ben ik in maart 2011 mijn eigen bureau gestart. Bloem W&S heeft een heldere propositie: wij werven niet alleen, maar zorgen ook voor assessment en de ontwikkeling van onze kandidaten na bemiddeling. Dieper inzicht leidt immers tot beter uitzicht.  Alle kandidaten die wij bemiddelen, krijgen van ons een ‘Bloei en Groei-tegoed’: een coachtraject dat na de bemiddeling van de kandidaat op elk gewenst moment en op elk gewenst niveau kan worden ingezet. Uiteraard betrekken wij onze opdrachtgevers hier zoveel mogelijk bij, maar het initiatief ligt bij de kandidaat. Een succesvolle formule, want ondanks deze zware tijden schrijven wij overtuigend zwarte cijfers.”

Vrienden van Werf&

“Toen ik startte met Bloem W&S, ging ik op zoek naar vakliteratuur en daarbij vond ik al gauw Werf&. Een geweldig interessant magazine, waar ik dan ook direct een abonnement op nam. Het is inhoudelijk een sterk blad waarin ik lees over wat er leeft in de markt, welke tools en software er zijn en natuurlijk vind ik er ook waardevolle informatie over mijn concurrenten en prospects. Ook de rubriek ‘ons kent ons’ vind ik altijd leuk om te lezen. En handig om onze database mee te verrijken. Ik heb inmiddels al heel wat abonnementen op tijdschriften weer opgezegd, maar Werf& zou ik voor geen goud willen missen. Ik krijg ook tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief en dat is eigenlijk de enige nieuwsbrief die ik echt op mijn gemakje uitgebreid doorneem.”

Netwerken

“Ook de events van Werf& zijn ontzettend interessant. Ik werd door OPP, partner van De Wereld Werft en onze leverancier van de assessments die wij bij onze kandidaten afnemen, vorig jaar uitgenodigd om aan het event De Wereld Werft deel te nemen. Dat vond ik een ongelooflijk geslaagde dag!. Niet alleen vanwege de interessante sessies met mooie sprekers, maar ook omdat ik daar heel goed heb kunnen netwerken. Ik verheug me nu al op Werf& live op 27 juni.En als Vriend van Werf&en kan ik hier gratis heen.”

Voordelen voor Vrienden

Als Vriend van Werf& laat je zien dat je Werf& een warm hart toedraagt. En Werf& geeft daar heel wat voor terug. Want als Vriend van Werf& ontvang je jaarlijks vele extra’s:

  • 2 jaarabonnementen op Werf& magazine: voor jezelf en/of voor relatie(s) (t.w.v. € 80,-)
  • 1 toegangskaart voor het Werf& live event op 27 juni 2013 (t.w.v. € 395,-)
  • Logo of naam op vriendenpagina in Werf& magazine (juli 2013, t.w.v. € 150,-)
  • Logo of naam met link op vriendenpagina op werf-en.nl (heel jaar, t.w.v. € 150,-)

Warm

Chantal: “Ik wilde altijd al iets doen aan sponsoring en toen ik de oproep van Werf& zag heb ik geen moment getwijfeld. Ik ben erg gecharmeerd van het magazine, de aanpak en de events en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Waar ik nog meer warm voor kan lopen? In elk geval van mijn man, onze drie kinderen en ons heerlijke strandhuisje in Zandvoort. Afgelopen weekend hebben wij het weer opgebouwd, dus we zijn weer helemaal klaar voor de zomer. En natuurlijk van mijn werk, ik krijg er echt energie van om tegenwicht te bieden aan alle cv-schuivers in recruitmentland. Wij hechten aan de kwaliteit en ontwikkeling van de door ons geselecteerde kandidaten.”
Meer weten over Bloem W&S? Klik dan hier.

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners