De vroegste vogels profiteren het meest van Werf& Live

Peter Boerman Op 07 december 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 462x gelezen
Deel dit artikel:
De vroegste vogels profiteren het meest van Werf& Live

Donderdag 17 mei 2018 vindt in de Rijtuigenloods in Amersfoort de derde editie plaats van Werf& Live, tevens het 10-jarig bestaan van Werf&. Slimme recruiters schrijven zich nu al in, want dan krijgen ze het meeste korting.

De vroegste vogels profiteren namelijk van een korting van maar liefst 150 euro. Wie zich vóór 1 januari inschrijft, betaalt op die manier nog geen 250 euro voor een toegangskaartje. Wie zich met een team van minstens 3 mensen inschrijft, krijgt bovendien nog eens 25 procent korting op de totaalprijs.

  • Meteen inschrijven kan hier

Het programma voor mei aanstaande is nog niet bekend. In de vorige edities kwamen onder meer mensen langs als Kevin Wheeler, en Glassdoor-vice president Diarmuid Russell, en recruitmentmanagers van bijvoorbeeld Hunkemöller, Nike, Rituals en Lidl. Dit jaar wil de organisatie daar nog veel meer klinkende namen aan toevoegen, die een eigentijds inzicht kunnen geven in de wereld van werving en selectie anno 2018.

De dag van de Werf& Awards

Met zeer waarschijnlijk weer zo’n 300 bezoekers, én met de uitreiking van de inmiddels felbegeerde Werf& Awards, belooft Werf& Live in elk geval nu alweer dé dag te worden die je in je agenda van 2018 met een dikke stift mag omcirkelen.

Bekijk hier een compilatie van Werf& Live, editie 2017:

Of lees ook:

Enthousiast geworden?

  • Schrijf je dan nu in!
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners