Waarom Tangram fuseert met CRMatch

Peter Boerman Op 04 januari 2017
Gem. leestijd 2 min 676x gelezen
Deel dit artikel:
Waarom Tangram fuseert met CRMatch

Tangram en CRMatch zijn per 1 januari gefuseerd en gaan verder onder één naam: Tangram.

Tangram is specialist in werving- en selectiesoftware en mobiliteitssoftware voor werkgevers en bureaus; CRMatch werkt op het gebied van Microsoft Dynamics CRM talent solutions. Tangram-directeur Maurice Meesters (54) en CRMatch-directeur Ruben Lamot (35) worden gezamenlijk aandeelhouder en vormen ook samen de directie van het nieuwe bedrijf, dat verder zal opereren vanuit Zeist.

Welkome aanvulling

Volgens Meesters is CRMatch een welkome aanvulling op de dienstverlening: ‘Al meer dan 30 jaar helpen wij onze klanten met diverse recruitment- en mobiliteitssoftware-oplossingen. Wij merken dat er steeds meer vraag is naar kennis en tooling om het recruitmentproces nog slimmer en flexibeler in te richten en om relatiebeheer en marketing naar een hoger plan te tillen. Door de fusie met CRMatch bieden wij een interessante uitbreiding op ons huidige aanbod met een moderne, op Microsoft Dynamics 365 CRM gebaseerde, oplossing.”

Meer dan een vacature plaatsen

Werving en selectie is vandaag de dag meer dan een vacature plaatsen en daarna wachten op reacties. Zo wordt er steeds meer ingezet op marketing en relatiebeheer (CRM) om potentiële kandidaten, nog voordat er een vacature is, te interesseren voor een bedrijf. Op het moment dat er een functie beschikbaar komt, kan er sneller en gerichter contact gezocht worden met gekwalificeerde kandidaten. Daarnaast stellen de toenemende schaarste en flexibilisering in de arbeidsmarkt steeds hogere eisen aan systemen.

De schaarste en flexibilisering in de arbeidsmarkt stellen steeds hogere eisen aan systemen

Iedere branche andere eisen

Tangram en CRMatch denken na de fusie die eisen gezamenlijk beter aan te kunnen dan voorheen als zelfstandige bedrijven. Meesters: “Wij begrijpen dat iedere branche en onderneming andere eisen stelt aan de wijze waarop zij de recruitmentprocedures inrichten en dat de security-eisen hierbij hoog zijn. Door te fuseren met CRMatch weet ik dat wij vandaag en in de toekomst aan al deze wensen voor onze klanten kunnen voldoen, zowel in de cloud als on-premises.”

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners