Waterschap De Dommel krijgt award voor e-HRM

Peter Boerman Op 27 januari 2014
Gem. leestijd 2 min 1419x gelezen
Deel dit artikel:
Waterschap De Dommel krijgt award voor e-HRM

Waterschap De Dommel heeft de-HRM Award gewonnen. E-HRM wordt bij het waterschap ingezet als ondersteuning van de strategische doelstelling om medewerkers meer persoonlijk leiderschap te geven en daarmee waarde toe te voegen aan de organisatie.

Inzet e-HRM voor behalen strategische doelen waterschap

“Bij onze organisatie zijn medewerkers ons belangrijkste kapitaal. Wij geven ze dan ook alle ruimte om zich te ontwikkelen, onder andere door hen zoveel mogelijk zelfstandigheid in hun functie te geven. Persoonlijk leiderschap is hierbij voor ons het kernwoord. Het aanbieden van flexibele arbeidsvoorwaarden en opleidingsbudgetten dragen hieraan direct bij. E-HRM maakt het mogelijk om deze processen online toegankelijk te maken, ongeacht op welke locatie de medewerker zich bevindt. Ik ben er trots op dat wij met deze award erkenning krijgen voor de wijze waarop wij e-HRM koppelen aan onze strategische doelen”, aldus Ruud Viergever, Secretaris-Directeur Waterschap De Dommel.

Visie

Waterschap De Dommel is waterpartner in Midden-Brabant. Er werken ruim vierhonderd medewerkers bij Waterschap De Dommel. Voor hen is het waterschap een inspirerende organisatie met veel ruimte voor ontwikkeling, ondernemerszin en flexibiliteit. Het Waterschap is uitgeroepen tot winnaar van de Award van 2013 omdat de organisatie laat zien hoe e-HRM van toegevoegde waarde is voor de hele organisatie. Medewerkers krijgen met e-HRM de mogelijkheid tot persoonlijk leiderschap, managers hebben toegang tot managementinformatie om nog beter te kunnen sturen op de ontwikkeling van hun teams en de directie laat e-HRM aansluiten bij de organisatievisie. Deze zorgvuldige invoering en de gerealiseerde kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen maken dat .

Over de e-HRM Award

De e-HRM Award is een initiatief van de NVP en Raet en wordt sinds 2011 jaarlijks uitgereikt aan de organisatie met de meest effectieve en efficiënte inzet van e-HRM. Het gaat daarbij onder meer om de implementatie, het stimuleren van het gebruik van selfservice-mogelijkheden door medewerkers en rapportagemogelijkheden door leidinggevenden of de impact van effectieve e-HRM die leidt tot betere service aan medewerkers. De prijs bestaat uit een beeld en een cheque van 2.500 euro te besteden aan een HR-congres naar keuze.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners