We Find Talent en YouzQ samen verder onder naam YOUSEEQ

Recruitmentbureaus We Find Talent en YouzQ hebben hun krachten gebundeld. De twee Eindhovense bedrijven gaan samen verder onder de naam YOUSEEQ.

Peter Boerman Op 27 januari 2020
Gem. leestijd < 1 minuut 1124x gelezen
Deel dit artikel:
We Find Talent en YouzQ samen verder onder naam YOUSEEQ

Het nieuwe bureau profileert zich als een totaaloplosser op het gebied van in-, door- en uitstroom van zowel vaste als tijdelijke talenten. Er komen business units als YOUSEEQ Contractmanagement, YOUSEEQ Recruitment Services, YOUSEEQ Werving & Detachering en YOUSEEQ HR-Tooling. De directie wordt gevormd door Edwin Welner (CFO), Helga van der Steen (CDO) en Marie-Nel Tompson (CCO). Welner: ‘Onze droom was als één organisatie in het gehele speelveld van in-, door- en uitstroom van medewerkers onze opdrachtgevers te kunnen bijstaan. Met deze fusie kunnen we dit als één partner onze opdrachtgevers bieden.’

Innovatieve partner

CCO Marie-Nel Tompson: ‘Om onze opdrachtgevers ook in de toekomst als experts te kunnen blijven adviseren en ontzorgen, moeten we als YOUSEEQ blijven vooroplopen in alle ontwikkelingen die in de arbeidsmarkt spelen. Die moeten we vertalen naar innovatieve concepten. We zijn dan ook continu bezig onze dienstverlening aan te passen en te vernieuwen. Thema’s die nu bijvoorbeeld spelen zijn talentbehoud en de rol die HR-Analytics en Artificial Intelligenge als voorspellers gaan spelen in de strategische HR- en personeel-strategieën van organisaties.’

Inleenrisico’s beperken

Het in Eindhoven gevestigde YOUSEEQ wil klanten ontzorgen en ondersteunen en helpen het juiste talent te vinden, zowel vast als tijdelijk. Voor de tijdelijke talenten zorgt YOUSEEQ ook voor contracten die voldoen aan wet- en regelgeving. Zo worden opdrachtgevers gevrijwaard van inleenrisico’s. YOUSEEQ biedt de totaaloplossing vanuit één organisatie op het gebied van recruitment en contractmanagement.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners