Webtechniek lanceert nieuwe versie recruitmentsysteem

Redactie Op 28 december 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1151x gelezen
Deel dit artikel:

Op 1 januari 2011 lanceert Webtechniek een geheel nieuwe versie van haar bewezen Vacature Beheer Systeem. Het systeem is geoptimaliseerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en processturing. Met deze module hebben organisaties nog beter grip op hun openstaande vacatures en de status.

Het Webtechniek vacaturebeheersysteem (VBS) maakt het mogelijk om vacatures van de organisatie te publiceren en geeft website bezoekers de gelegenheid online te solliciteren. Vervolgens wordt het gehele proces van beoordelen, uitnodigen, afwijzen en aannemen structureel doorlopen en begeleid. ‘Binnen het systeem kunnen al deze taken onder verschillende managers en afdelingen worden verdeeld. Ook levert de module uitgebreide managementinformatie. Uit de praktijk weten we dat ons VBS met name geschikt is voor organisaties met minimaal 25 vacatures per jaar’, aldus Wouter Olde Weghuis van Webtechniek.

Webtechniek heeft jarenlange ervaring met het online beheer van vacatures. Wouter: ‘We bieden de module aan als een Software as a Service abonnement. Het systeem is overal online te gebruiken en kent geen beperkingen of dure kostenstructuren bij meerdere gebruikers. De kosten van het abonnement zijn gebaseerd op het gebruik van het systeem, dat wil zeggen op het aantal reacties op vacatures.’

Webtechniek blijft continu ontwikkelen aan de functionaliteiten van het vacaturebeheersysteem en beweegt mee met de markt. Voor medio 2011 staat online solliciteren door middel van een videofilmpje (webcam integratie) op de planning.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners