Webtechniek lanceert nieuwe versie recruitmentsysteem

Redactie Op 28 december 2010 Gem. leestijd 1 min1148x gelezen
Deel dit artikel:

Op 1 januari 2011 lanceert Webtechniek een geheel nieuwe versie van haar bewezen Vacature Beheer Systeem. Het systeem is geoptimaliseerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en processturing. Met deze module hebben organisaties nog beter grip op hun openstaande vacatures en de status.

Het Webtechniek vacaturebeheersysteem (VBS) maakt het mogelijk om vacatures van de organisatie te publiceren en geeft website bezoekers de gelegenheid online te solliciteren. Vervolgens wordt het gehele proces van beoordelen, uitnodigen, afwijzen en aannemen structureel doorlopen en begeleid. ‘Binnen het systeem kunnen al deze taken onder verschillende managers en afdelingen worden verdeeld. Ook levert de module uitgebreide managementinformatie. Uit de praktijk weten we dat ons VBS met name geschikt is voor organisaties met minimaal 25 vacatures per jaar’, aldus Wouter Olde Weghuis van Webtechniek.

Webtechniek heeft jarenlange ervaring met het online beheer van vacatures. Wouter: ‘We bieden de module aan als een Software as a Service abonnement. Het systeem is overal online te gebruiken en kent geen beperkingen of dure kostenstructuren bij meerdere gebruikers. De kosten van het abonnement zijn gebaseerd op het gebruik van het systeem, dat wil zeggen op het aantal reacties op vacatures.’

Webtechniek blijft continu ontwikkelen aan de functionaliteiten van het vacaturebeheersysteem en beweegt mee met de markt. Voor medio 2011 staat online solliciteren door middel van een videofilmpje (webcam integratie) op de planning.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency