Webwinkel voor HR-processen en -formulieren

Redactie Op 09 juni 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1374x gelezen
Deel dit artikel:

Ondernemers worstelen vaak met specifieke personeelsvraagstukken waar ze de kennis niet van in huis hebben. Op het internet is veel gefragmenteerde HR kennis te vinden, maar nergens is te vinden hoe dit vervolgens stap voor stap toegepast kan worden binnen de organisatie. De implementatie van wet- en regelgeving is moeilijk terug te vinden en ondernemers zijn daarom vaak genoodzaakt deze expertise in te huren. Om dit probleem op te lossen heeft de Sensus-methode een nieuw concept ontwikkeld; HRM-processen.com. Deze website heeft alle meest voorkomende P&O-diensten en regelgeving gebundeld en uitgewerkt in heldere processen met bijbehorende wetgeving en documenten, die aangeschaft kunnen worden in de webshop.

Met HRM-Processen.com worden personeelsvragen eenvoudig opgelost; of het nu gaat om het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het verlenen van zwangerschapsverlof of het indienen van een ontslagaanvraag bij het UWV-werkbedrijf. Dit bespaart organisaties kostbare tijd aan het zoeken naar informatie op internet over personeelsregelgeving en voorbeelddocumenten en bespaart daarnaast hoge kosten aan externe adviseurs.

HRM-processen.com levert drie producten:

  • HR-proces webstore: hier kan HR kennis per onderwerp worden gedownload, waarbij bijbehorende voorbeelddocumenten en brieven zijn bijgevoegd.
  • Het Online HR-proces abonnement: biedt een jaar lang toegang tot alle HR processen en voorbeelddocumenten van de webstore.
  • HR processen op maat: consultants van HRM-processen.com kunnen met hun kennis en expertise helpen bij het opzetten en implementeren van de HR processen en –beleid in de organisatie.

De voordelen van deze nieuwe dienst zijn duidelijk. De regelgeving is volledig uitgewerkt in processtappen met documenten. Er is direct toegang tot de gevraagde procedure inclusief bijbehorende formulieren. Daarnaast zijn alle processen en documenten te downloaden in PDF- en HTML-formaat, waarbij altijd de meest actuele versie van de wet- en regelgeving is ingesloten. KIjk voor meer informatie op HRM-processen.com.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners