Wereldwijde vacaturebank voor de agrarische sector

Peter Boerman Op 18 november 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1601x gelezen
Deel dit artikel:
Wereldwijde vacaturebank voor de agrarische sector

Wie ergens in de wereld in de agrarische sector terecht wil, kan nu terecht op een nieuwe vacatureportal,  globalAGjobs.com

Je bent klaar met aardappels rooien in de polder en je wilt naar Nieuw-Zeeland om bollen te rooien… Wat nu? De nieuwe portal Global AG Jobs belooft dat snel te realiseren. Kandidaten kunnen op de site eenvoudig en gratis een profiel aanmaken en rechtstreeks solliciteren op de internationale vacatures. GlobalAGjobs.com biedt vacatures voor zzp’ers, vaste werknemers en seizoenskrachten in het boerenbedrijf.

SONY DSC

Visum aanvragen

Voor kandidaten die meer ondersteuning wensen, bij bijvoorbeeld het aanvragen van een visum, of die een persoonlijke bemiddeling wensen biedt het moederbedrijf van globalAGjobs.com, het in Nederland gevestigde HuizingHarvest, uitkomst. Daar kun je terecht voor advies op maat, persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Voor meer informatie over het aanmaken van je profiel op globalAGjobs.com, bekijk de animatievideo.


Werkgevers in de agro-branche kunnen een profiel aanmaken, gratis vacatures plaatsen en cv’s inkijken. Als zij een geschikte kandidaat gevonden hebben kunnen zij de NAW-gegevens van de betreffende kandidaat kopen en contact opnemen. Binnenkort wordt ook de nieuwe feature ‘solliciteren via de webcam’ gelanceerd.

Foto boven via Flickr.com

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners