Werf& Live is helaas weer voorbij; gelukkig hebben we de foto’s nog…

Peter Boerman Op 18 mei 2018
Gem. leestijd 3 min 1179x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& Live is helaas weer voorbij; gelukkig hebben we de foto’s nog…

Met 440 bezoekers, 3 plenaire keynotes en 18 impactsessies was Werf& Live weer een drukke, maar mooie, leerzame en inspirerende dag. Zoals deze foto’s ook laten zien.

Het liep al vroeg vol in de sfeervolle, industriële Rijtuigenloods in Amersfoort.

werf& live amersfoort rijtuigenloods

We hadden er dan ook meteen zin in!

werf& live entree mensen

Dagvoorzitter Heleen Stoevelaar stond ook weer te stralen toen ze de 10 presentaties van de genomineerden van de Werf& Awards mocht aankondigen.

werf& live heleen trapt af

En minstens zo belangrijk voor de vele gasten: het netwerkmoment. Ook daar boden de locatie én het programma gelukkig ruimschoots de gelegenheid toe.

werf& live rijtuigenloods

Wie jarig is…

En wie jarig is trakteert: na 10 jaar het recruitmentvak professionaliseren en van kennis voorzien, kon er bij Werf& wel een lekker petitfourtje vanaf. Zeg nou zelf, ziet dat er niet feestelijk uit?

werf& live chocolaatje voor de jarige

Na de lunch ging het 10-jarig jubileumfeest van Werf& nog even door, waarbij de feestvarkens Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga in het middelpunt der belangstelling kwamen te staan. ‘Gefeliciteerd!’ hoorden zij talloze keren, in een video die een volslagen verrassing voor hen was.

werf& live de feestvarkens

En dan hadden we ook nog Maurice Peeters nog, die uitgebreid in woord en gebaar vertelde hoe YoungCapital duizenden jongeren wil opleiden. En ja, dat er dan wel eens iets tussen de studenten in de koffiekamer gebeurt, dat vond hij eigenlijk alleen maar leuk, aan zijn glimlach te zien…

werf& live maurice peeters met gebaren

In de smalle maar gezellige rijtuigen vonden vervolgen tal van impactsessies plaats, zoals deze van Alex van der Weide,

werf& live rijtuig ncoi

En ook Franklin den Bleker mocht in een drukbezocht rijtuig zijn visie op ‘Het Nieuwe Recruitment’ uiteenzetten.

werf& live het nieuwe recruitment

Voor wie nog mocht twijfelen: het waren echt oude rijtuigen waarin de sessies zich afspeelden. Heerlijk, een snoepwinkel voor iedereen die vroeger met treintjes speelde of voor iedere liefhebber van industrieel erfgoed.

werf& live rijtuig in zijn geheel

Tussen de sessies door moest af en toe flink de sokken erin gezet worden.

werf& live tussen de sessies door

Maar dan was je ook op tijd voor Sief Khafagi, die namens Facebook uit Silicon Valley naar Amersfoort was overgevlogen. Daar benadrukte de 25-jarige recruiter onder meer – met volle overtuiging – het belang van kandidaten goed voorbereiden op hun sollicitatie.

werf& live sief

En zo belanden we alweer aan het slotstuk van de dag, de grote finale: de uitreiking van de Werf& Awards. De winnaars, zoals hier op de foto de recruiters van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft, konden hun geluk niet op. Sterker nog: een aantal van hen verklapte zelfs alweer plannen te maken voor een inzending voor volgend jaar. We zijn benieuwd…

werf& live blije reinier

De conclusie kan er dan ook maar één zijn: tot ziens allemaal, tot volgend jaar!

Lees ook

Foto’s door Wouter Went

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners