Werf& Live komt eraan: bekijk nu alvast de locatie

Peter Boerman Op 08 maart 2018 Gem. leestijd 1 min420x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& Live komt eraan: bekijk nu alvast de locatie

Op 17 mei vindt Werf& Live plaats, hét vakevenement voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Dit keer op een bijzondere locatie: de Rijtuigenloods in Amersfoort.

En dat die locatie bijzonder is, blijkt wel uit de video die er recent gemaakt is. Martijn Hemminga, mede-organisator en zelf ook een van de sprekers op het evenement, neemt de potentiële bezoeker mee op een voorproefje in de fraaie industriële keuken. Subsessies vinden plaats in de rijtuigen in de loods, en we werpen meteen ook een blik in de grote zaal waar de keynotes zullen plaatsvinden. Welke dat zijn? In de video verklapt Martijn er alvast een paar…

Vroegboek-korting tot 16 maart

O ja, en vergeet ook de vroegboek-korting niet: wie zich vóór 16 maart inschrijft (met de code VROEG18), profiteert nog van het voordelige early bird-tarief van 325 euro. Voor alle verdere informatie: klik hier.

Lees ook:

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Managing Director bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Brockmeyer
Bullhorn
Cammio
Carerix
Compagnon
EN HR solutions
HROffice
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Maximum
Nr29
Recruiters United
RecruitNow
Saba Lumesse
Steam
Talmark
Vakmedianet

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.