Werf& een must voor intercedenten in opleiding

Peter Boerman Op 11 februari 2014
Gem. leestijd 2 min 1611x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& een must voor intercedenten in opleiding

Werf& prijst zich gelukkig met een grote schare aan enthousiaste lezers, maar ook een groeiend aantal vaste partners die ons helpen het vakgebied naar een hoger plan te tillen. We praten met Ellen van Hierden, directeur van Trecens training en advies en ARTRA Arbeidsmarkttrainingen, de grootste opleider voor de uitzendbranche. ‘Ik geloof sterk in vermenigvuldigen door delen’.

Werf& schuwt geen onderwerp

Ellen van Hierden: ‘Van employerpools, testen, casting tot assessen op balls en energy: Werf& schuwt geen onderwerp of invalshoek om het vak van recruiter naar een hoger niveau te tillen. Met soms kleine items, maar ook grote achtergrondartikelen is Werf& in staat om te prikkelen en te inspireren. Juist die inspiratie hebben we hard nodig binnen de flexbranche.

Slimmer, sterker en beter

Door de hectiek van alledag is het soms moeilijk te komen tot nieuwe vormen van dienstverlening of slechts het verleggen van accenten. Ervaring leert ook dat het niet alleen gaat om de grote veranderingen, maar dat het juist de kleine dingen zijn die het verschil maken! Wij verspreiden onder al onze cursisten Werf& vanuit de gedachte: vermenigvuldigen door delen. Graag delen wij met elkaar onze kennis, waardoor wij als branche slimmer, sterker en beter worden. De intercedent van vandaag wordt vaak de recruiter van morgen. Met deze inzichten prikkelen wij graag onze cursisten met ideeën en kennis en Werf& maakt hiervan inmiddels een vast onderdeel uit.

[box type=”shadow” align=”alignleft” width=”620″ ]Ook adverteren in Werf&?

Wist je dat Werf& niet alleen online maar ook in print een enorm groot bereik heeft? De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR. Download geheel vrijblijvend onze tariefkaart en lees alles wat je wilt weten over lezers, bereikcijfers, advertentiemogelijkheden en tarieven. [/box]

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners