Werf& zoekt Accountmanager recruitmentopleidingen & -media

Heb jij kennis van en kennissen in het recruitmentvak? En zin om mee te werken aan Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie? Dan is de functie van accountmanager misschien wel iets voor jou.

Redactie Op 24 maart 2022
Gem. leestijd 3 min 428x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& zoekt Accountmanager recruitmentopleidingen & -media

Je kent Werf& natuurlijk als het platform dat je elke dag op de hoogte houdt van alles wat er gebeurt op het gebied van werving en selectie. En misschien ken je ook de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie wel, hét opleidingsinstituut in dit vakgebied. Maar heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om daar te werken? Dan is dit nu je kans, want er is een vacature vrij voor een enthousiaste accountmanager, die hét commerciële hart van beide bedrijven gaat worden.

Als accountmanager ben je de absolute ambassadeur van de beide labels.

Als accountmanager ben je de absolute ambassadeur van de beide labels, bezoek je events en zit je aan tafel met recruitmentleaders om na te denken over hoe je kunt helpen hun problemen op te lossen. Met jouw netwerk en jouw kennis van het recruitmentvak verkoop jij succesvol al onze opleidingen (incompany en op locatie in Rotterdam, en zowel fysiek, hybride als online), en weet je ook Werf& de volgende fase in te leiden.

Klaar met recruiten

De functie van accountmanager bij Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is bijvoorbeeld geschikt als je nu als vestigingsmanager werkt bij een uitzendbureau of als consultant bij een werving- en selectiebureau. En vind je het vakgebied recruitment fantastisch, maar heb je het zelf recruiten wel gezien? Ook dan is dit misschien wel de ideale functie voor jou.

Je bent druk met alle gesprekken met (potentiële) partners van events en bijeenkomsten.

In de rol van accountmanager werk je gemiddeld zo’n 60% van je tijd voor de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en 40% voor Werf&. In de rol van accountmanager van Werf& ben je druk met alle gesprekken met (potentiële) partners van events en bijeenkomsten zoals Bureaurecruitment Live, de WebinarWeek en Werf& Live. Je wordt zowel verantwoordelijk voor new business als voor het verlengen van contracten van bestaande partners. Dat doe je ook voor het internationale zusje van Werf&: ToTalent.

Wat moet je allemaal kunnen?

We zoeken een accountmanager die commercieel en resultaatgericht is. Zo zet je altijd proactief acties uit en laat je niet snel los. Je bent communicatief vaardig en kunt uitstekend netwerken. Je begrijpt dat je collega’s nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Als je scoort maak je dan ook het liefst de buikschuiver samen met alle collega’s. Je maakt je werk altijd af (dus ook de administratieve handelingen die nu eenmaal bij het werk horen) en kijkt reikhalzend uit naar wat de dag van morgen je brengt.

Je…

 • Hebt minimaal 3 jaar ervaring in de recruitment aan bureauzijde
 • Bent commercieel en hebt positieve energie
 • Werkt graag met targets en houdt van bonussen als je je targets haalt
 • Past je snel aan als de omstandigheden wijzigen
 • Praat en schrijft zowel goed in het Nederlands als Engels
 • Hebt een afgeronde hbo-opleiding
 • Bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, maar fulltime mag ook
 • Houdt van gezelligheid, net zoals onze deelnemers van onze trainingen en events en collega’s

Wat bieden wij jou?

Naast een heel mooie werkplek in Rotterdam, leuke collega’s, maandborrels, teamuitjes zoals skitrip, een eigen laptop en heel veel flexibiliteit, ruimte en verantwoordelijkheid:

 • Onbeperkt aantal opleidingen om te volgen en toegang tot alle relevante events
 • Ruimte om tot 2 dagen per week thuis te werken (ook na corona)
 • Gerichte targets en leuke mensen om te bellen
 • Vrijheid om mee te denken in nieuwe producten en marketingacties
 • € 3.000-4.000 salaris (afhankelijk van ervaring)
 • Bonussen bij het behalen van je targets
 • Kilometervergoeding
 • De mogelijkheid tot het opbouwen van een geweldig netwerk

Reageer nu

Wil je bij ons aansluiten als accountmanager? Lijkt het je super om een centrale rol te spelen binnen de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&? Reageer dan uiterlijk vrijdag 15 april door een Whatsapp-video te sturen aan Martijn Hemminga (O6-42422425) waarin je… jezelf verkoopt. Pitch waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze vacature. Jouw cv komt wel als we je uitnodigen voor een verdere kennismaking. Naast een klik geloven we ook in data. Dus een e-assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces als we na het eerste gesprek verder met je willen gaan.

Heb je eerst vragen, neem dan vooral even contact op.

Heb je eerst vragen, neem dan vooral even contact op met Martijn Hemminga. Ook als je eerst even een digitaal kopje koffie wilt drinken, plan dan gerust iets in, in Martijn’s agenda (ook in de avonduren).

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners