Recruitmentbureau InWork naar nieuw pand

Peter Boerman Op 22 mei 2016
Gem. leestijd 2 min 2353x gelezen
Deel dit artikel:
Recruitmentbureau InWork naar nieuw pand

Eerst was het een garage van ruim 3.000 vierkante meter. Nu zetelt er een recruitmentbureau voor technische professionals: InWork.

En het moet gezegd: het is een geslaagde metamorfose. Een inkijkje in het pand in Amsterdam.

inwork 4

Urban Style

Volgens InWork zelf is de omgebouwde garage nu een “Urban Style-kantoor, uniek in Nederland” en bovendien “een statement dat de hedendaagse zoektocht naar work-life balance voorbijgaat, werken en leven met elkaar verbindt en laat zien dat je je in een werkomgeving letterlijk thuis kunt voelen.”

inwork

In 10 jaar verdubbeld

In juni 2006 namen oprichters Bart Kramer en Walter Buter de eerste ‘InWorker’ aan. Nu 10 jaar later zijn er meer dan 1.000 professionals in dienst. Ook de groei op het hoofdkantoor gaat door. In 2015 is het aantal medewerkers er meer dan verdubbeld tot ruim 120 medewerkers, wat een nieuw pand nodig maakte.

inwork

Van zaalhockey tot flipperkast

De voormalig garage beschikt nu onder meer over een (gratis) biologisch restaurant met dagelijkse verse maaltijden en gezonde snacks; een gym geschikt voor groepssporten als zaalvoetbal, zaalhockey, basketbal en voor dans- en yogalessen; een gameroom met pooltafel, airhockey, tafelvoetbalspel, flipperkasten en playstations; en een loungehoek met haard, inspirerende boeken, schaakspel en een groot terras.

Eigenlijk kun je er dus zo’n beetje alles. Behalve je auto laten repareren dan…

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners