Wetalent Connect: Talentontwikkeling onder eigen regie

Peter Boerman Op 27 januari 2014
Gem. leestijd 2 min 1495x gelezen
Deel dit artikel:
Wetalent Connect: Talentontwikkeling onder eigen regie

Wetalent Connect is het nieuwe competentieplatform waar het individu de regie heeft. Vanaf nu kunnen werkenden, werkzoekenden en vooral ook starters op de arbeidsmarkt zelf hun talenten ontdekken, activeren en verder ontwikkelen.

We werken gemiddeld bijna 30% van ons leven. Gek genoeg leggen we de regie voor 90% bij anderen neer. Vinden we dat gemakkelijk of is het lastig om zelf op onderzoek uit te gaan in het woud van mogelijkheden? Nu niet meer! Of je nu ingenieur bent of salestalent, student of ambtenaar, IT-specialist of werkzoekend,Wetalent Connect biedt de omgeving waar het individu zelf kan werken aan zijn of haar talenten.

Hoe werkt het?

Eenvoudig: Wetalent Connect verbindt. Aan de ene kant door talenten bij elkaar te brengen in een unieke omgeving: het panel. Hier worden deelnemers in staat gesteld optimaal te leren van vakgenoten, collega’s, professionals en experts uit het veld: cross-learning, maar dan geheel in eigen regie, met de keuze om dat openbaar of anoniem te doen. Een filmpje van 85 seconden legt uit hoe simpel het is

Anderzijds legt het platform de verbinding met de beste hulpmiddelen om de individuele ontwikkeling verder vorm te geven: assessments, opleidingen, sollicitatiehulp, stuff en tools. Hiervoor werkt WETALENT alleen samen met innovatieve en betrouwbare partijen, zoals Springest, Odincompany en Tapascity. Daarnaast staat er nog een aantal zeer interessante ontwikkelingen en samenwerkingen op stapel.

Assessment cadeau

Wie lid wordt van Wetalent Connect krijg jaarlijks een Odin Development Eye (ODE) assessment cadeau. Het Odin Development Eye geeft aan hoe goed de zes door het lid zelf gekozen competenties bij hem/haar passen.

Over Wetalent Connect

Het platform is de nieuwe on- en offline challenger waar talent centraal staat. ‘Als wij zorgen dat wij talent herkennen en activeren, dan is succes verzekerd voor alle partijen’, aldus Pascal Joore, initiatiefnemer. Joore was mede verantwoordelijk voor het enorme succes van Werkspot.nl. Hij heeft zijn pijlen nu gericht op talent dat hij wil uitdagen om zelf op avontuur te gaan.

 

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners