Win als startup in recruitmenttechnologie een stand op RTE15

Peter Boerman Op 05 juni 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1280x gelezen
Deel dit artikel:
Win als startup in recruitmenttechnologie een stand op RTE15

Startups op het gebied van recruitmenttechnologie kunnen een van de twee stands winnen die tijdens het Recruitment Tech Event ter beschikking worden gesteld door de organisatie.

Via de zogeheten Startup Pitch kunnen startups zichzelf naar een stand pitchen ter waarde van € 1.295.

Recruitmenttechnologie van morgen

De recruitmenttechnologie van 2016 staat centraal tijdens het Recruitment Tech Event 2015, een nieuw evenement over de digitalisering van het werving- en selectievak. ‘Om een goed beeld te scheppen van de recruitmenttechnologie van morgen zijn startups extra interessant’, verklaart Martijn Hemminga, initiatiefnemer van het Recruitment Tech Event. ‘Startups focussen zich nog veelal helemaal op de ontwikkeling en hebben vaak geen grote marketingbudgetten. Om hen toch een podium te bieden, hebben we de Startup Pitch opgezet.’

Doe mee met de Startup Pitch

De Startup Pitch is een wedstrijd waarbij de startups via een ingestuurde pitch een van de twee stands kunnen winnen. De wedstrijd staat open voor Nederlandse en Belgische startups op het gebied van recruitmenttechnologie die na 1 januari 2014 zijn opgericht. Tot en met 30 juni 2015 kunnen startups hun pitch indienen. Kijk voor meer informatie en om jouw pitch in te sturen op de speciale Startup Pitch pagina.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners