De Werf& Win-ter Weken: zo win jij één jaar lang gratis toegang tot al onze events

Natuurlijk zorgen de lichtjes in je kerstboom voor een fijne decembermaand. Maar heb je de Werf& Win-ter Weken al gezien? Daar gaan je ogen pas echt van fonkelen!

Joost de Ruiter Op 13 december 2022
Gem. leestijd 2 min 136x gelezen
Deel dit artikel:
De Werf& Win-ter Weken: zo win jij één jaar lang gratis toegang tot al onze events

Brr, koud buiten! Gelukkig is de decemberactie van Werf& dit jaar zo cool, dat je het er spontaan weer warm van krijgt. Want win jij deze win-ter? Dan mag je in 2023 gratis naar binnen bij ieder Werf&-evenement! Zie jij jezelf al zonder te betalen langskomen bij Werf& Live? Of voor noppes een cocktail drinken bij het Recruitment in de Zon-festival? Het congres ‘Internationalisering van de Arbeidsmarkt’ pak je natuurlijk ook gewoon mee – en dat zonder een cent uit te geven.

Hoe doe ik mee?

Nu denk jij natuurlijk: dit is het mooiste kerstcadeau dat ik me kan voorstellen, ernaar meedingen zal niet eenvoudig zijn. Think again: een kerstcadeau uitpakken is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest! Want wil jij kans maken op één jaar lang gratis toegang tot alle Werf&-events? Dan hoef je alleen maar in actie te komen tijdens de Werf& Win-ter Weken – die lopen nog tot en met 31 december. In andere woorden: schaf je in die periode een ticket voor één van onze evenementen aan? Of schrijf je je in voor een e-learning bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie? Dan gaat jouw naam in de hoed voor die ene felbegeerde prijs.

Voor ieder ticket en iedere e-learning die je aanschaft leggen we één lootje in.

En o, wil jij extra kans maken op een jaar lang gratis Werf&-events? Weet dan dat we voor ieder ticket en iedere e-learning die je aanschaft één lootje inleggen. De snelle hoofdrekenaar snapt: hoe beter jij je best doet tijdens de Werf& Win-ter Weken, hoe groter de kans dat jij straks beet hebt.

Welke events woont de winnaar gratis bij?

Werf& maakt vlak na oud en nieuw de winnaar van deze fantastische actie bekend. Ben jij de gelukkige? Dan krijg je onder andere gratis toegang tot Werf&-Live 2023 – een ticket dat normaal gesproken bijna 400 euro kost. En kom je met jouw gouden ticket langs bij het ‘Recruitment in de Zon‘-festival, dat afgelopen jaar een geslaagde eerste editie kende? Dan bespaar je 250 euro. Over de bijna 800 euro die je niet uitgeeft voor jouw entree tot het congres ‘Internationalisering van de Arbeidsmarkt’ hebben we het dan nog niet eens gehad.

Breng je kerstdagen door met de voorpret van wat misschien komen gaat…

En natuurlijk: de eventkalender van Werf& wordt continu geüpdatet – je hebt nu nog geen idee bij welke geweldige seminars, congressen en festivals jij straks gratis naar binnenloopt. Wat je wél zeker weet? Als je niet meedoet aan deze Win-ter Weken, heb je daar straks hoe dan ook spijt van. Zoek hier dus snel een leuk event of leuke e-learning uit, en breng je kerstdagen door met de voorpret van wat misschien wel komen gaat…

Werf& Win-ter weken

win-ter weken

Tags:
Deel dit artikel:

Joost de Ruiter

redacteurbij Loopbaanpro
Joost de Ruiter is redacteur bij Loopbaanpro.nl en Sollicitatiedokter.nl
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners