YoungCapital NEXT transformeert van ‘uitzend-plus-label’ tot onafhankelijke detacheerder

Vaste aanstellingen, zekerheid op salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden gericht op young professionals: YoungCapital NEXT kondigt aan te veranderen van ‘uitzendbureau-plus’ tot onafhankelijk detacheerder.

Peter Boerman Op 22 januari 2024
Gem. leestijd 3 min 543x gelezen
Deel dit artikel:
YoungCapital NEXT transformeert van ‘uitzend-plus-label’ tot onafhankelijke detacheerder

Met de introductie van een vaste aanstelling en zekerheid op salaris, met secundaire voorwaarden gericht op flexibele mobiliteit, goede work-life-balance en ruimte voor opleiding transformeert YoungCapital NEXT van ‘uitzend-plus-label’ tot een onafhankelijke detacheerder. Wel blijft YoungCapital NEXT onderdeel van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), die toezicht houdt op kwaliteit en ethische normen.

‘Dit is een belangrijke stap in onze missie om de toekomst van detachering vorm te geven.’

‘Deze mijlpaal illustreert de evolutie van uitzenden naar volwaardige detachering’, aldus Daphine Jacobs, Managing Director bij YoungCapital NEXT. ‘Het is een belangrijke stap in onze missie om de toekomst van detachering vorm te geven en voortdurend te streven naar arbeidsvoorwaarden die passen bij de young professionals van nu. Zo creëren we als nieuw merk de ideale combinatie van flexibiliteit en zekerheid. We blijven innoveren en onze diensten aanpassen aan de dynamische en ondernemende behoeften van zowel young professionals als werkgevers in deze snel veranderende arbeidsmarkt.’

Daphine Jacobs

Flexibiliteit en zekerheid

Detachering via YoungCapital NEXT biedt young professionals de kans om ervaring op te doen bij verschillende organisaties uit het netwerk van het bedrijf. Tegelijkertijd creëert de organisatie zekerheid op salaris en een vast dienstverband met secundaire voorwaarden die young professionals deels naar eigen wens kunnen invullen. Deze voorwaarden hebben betrekking op voor hen belangrijke thema’s. Zo krijgen ze opties voor flexibele mobiliteit, een opleidingsbudget dat per jaar dienstverband oploopt, en is er budget beschikbaar voor activiteiten die goed zijn voor de fysieke en mentale gezondheid.

Een carrière bij YoungCapital NEXT begint altijd met een minimaal 2-jarig traineeship.

Een carrière bij YoungCapital NEXT begint met een minimaal 2-jarig traineeship waarbij young professionals gedetacheerd worden bij opdrachtgevers als Achmea, KPN, Rabobank en Univé. Bij start volgen de NEXT’ers een intensief ontwikkeltraject van 2 tot 3 maanden bestaande uit trainingen en opleidingen, en staan talentmanagers van YoungCapital NEXT klaar om hen te coachen. De trainees kunnen kiezen uit 12 verschillende soft skill-trainingen, waarbij ze leren effectief feedback te geven, om te gaan met weerstand op de werkvloer, persoonlijke talenten te ontdekken en/of hun werkweek te managen.

Samenwerking opdrachtgevers

YoungCapital NEXT blijft de young professionals daarna gedurende hun carrière ondersteunen bij het vinden van nieuwe kansen en het verder ontwikkelen en doorgroeien. ‘Razendsnel jezelf en het vak leren kennen door jouw ontwikkeling op één te zetten, terwijl je stappen maakt in de praktijk. Dat is NEXT’, zo vat Rowaida El Harrak, Head of Talent Management, Process & Quality, het samen.

De kernwaarden ‘be an entrepreneur, challenge now, shape next, build grit‘ staan centraal in de nieuwe merkidentiteit.

Tegelijkertijd met deze stap introduceert YoungCapital NEXT een nieuwe merkidentiteit die draait om het uitdagen van het heden en het vormgeven van de toekomst. De kernwaarden ‘be an entrepreneur, challenge now, shape next, build grit‘ staan hierin centraal. Voor opdrachtgevers betekent het ontwikkeltraject dat zij samenwerken met young professionals die niet alleen vakinhoudelijk gekwalificeerd zijn, maar ook moeiteloos omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij een carrière in IT, finance of de publieke sector. In overleg met de opdrachtgevers kunnen ook traineeships op maat gemaakt worden.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners