Zet je LinkedIn-profiel om naar video

Redactie Op 10 oktober 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1402x gelezen
Deel dit artikel:
Zet je LinkedIn-profiel om naar video

Woensdag is de nieuwe online tool Resu-ME gelanceerd. Resu-ME is de nieuwe gratis social media tool om van een statisch LinkedIn profiel een energieke carrièrevideo te maken. Resu-ME verandert LinkedIn profielen in slechts enkele klikken in een boeiende carrièrevideo, compleet met voice-over en handige infographic.

Personal branding

Je CV in de online wereld op laten vallen, is een uitdagende en tijdrovende bezigheid. Dat is de reden dat Ajilon, onderdeel van Adecco Group Nederland, Resu-ME heeft ontwikkeld. ‘Met deze nieuwe tool ondersteunt Ajilon professionals bij hun eigen profilering. Deze nieuwe creatieve manier van jezelf presenteren, maakt het mogelijk om, naast skills en ervaring, meer kanten van jezelf te laten zien en je te onderscheiden op de dynamische arbeidsmarkt’, aldus Michel de Lassacquère, director professional staffing bij Ajilon.

Beeld en geluid

Elke Resu-ME wordt op maat gemaakt met behulp van ondersteunende beelden en grafische effecten die verband houden met het vakgebied, de locatie en de activiteiten van de professional. Gebruikers kunnen hun Resu-ME ook verder personaliseren door bijvoorbeeld foto’s en quotes toe te voegen. Elke gebruiker krijgt een unieke URL van de carrièrevideo die o.a. kan worden gedeeld via sociale media netwerken.

Doelgroep

Resu-ME is speciaal ontworpen voor IT, engineering en financiële professionals, maar is ook toegankelijk voor andere professionals die over een (Engelstalig) LinkedIn profiel beschikken. Via www.resu-me.me kan de carrièrevideo worden gemaakt. www.resu-me.me

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners