Zo blijf je als bureaurecruiter succesvol [adv]

In deze tijd van veranderingen is het belangrijk om als bureaurecruiter mee te bewegen. Maar hoe doe je dat? Dat hoor je op 28 januari 2020 tijdens het Werf& Jaarcongres voor Bureaurecruiters in Utrecht.

 

Laura Bosua Op 07 november 2019 Gem. leestijd 3 min239x gelezen
Deel dit artikel:
Zo blijf je als bureaurecruiter succesvol [adv]

De kandidaat is mondig en veeleisend. De druk op bureaus om vacatures snel en goed in te vullen blijft onverminderd hoog. Zet daarnaast de opkomst van marktplaatsen, recruitmenttechnologie, de Recruiterscode die in de maak is en zaken als de WAB en de Brexit, en het is duidelijk dat er wat te doen staat. Het is belangrijker dan ooit om de beste kandidaat als eerste te vinden, bereiken en verleiden. Hoe zorg je er in deze tijd vol verandering voor dat je succesvol bent en blijft?

Het Werf& Jaarcongres voor Bureaurecruiters

Het Werf& Jaarcongres voor Bureaurecruiters (powered by RecruitNow) op 28 januari 2020 is hét event voor recruitment professionals werkzaam bij detacheerders, werving & selectiebureaus, uitzendbureaus, executive search bureaus of als zelfstandige.

Onder leiding van dagvoorzitter Wim Davidse (Dzjeng) en met keynotes van Steven Gudde (Olympia), Dinette Koolhaas (Kelly Services), Caroline Pols (Up in Business) en Geert-Jan Waasdorp nemen we jullie mee in hoe je als (bureau)recruiter succesvol blijft en in staat bent mee te bewegen in deze tijd van verandering. Daarnaast heb je de keuze om break-out sessies te volgen. Laat je inspireren door Recruitment Heroes (bedrijven en professionals die het net even anders doen en daarmee zeer succesvol zijn), leer over de succesvolle toepassing van Data & Innovatie en weet hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de Trends & Ontwikkelingen die (gaan) spelen.

Zorg dat je erbij bent! Meld je direct aan en profiteer tot 15 november nog van het very early bird tarief van € 295.

Deel dit artikel:
Laura Bosua

Laura Bosua

Redacteur bij Werf& Media

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.