Zo gaaf was Werf& Live: het eerste video-verslag

Peter Boerman Op 23 juni 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 994x gelezen
Deel dit artikel:
Zo gaaf was Werf& Live: het eerste video-verslag

Werf& Live, het jaarlijkse vakcongres over recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, werd ook op bewegend beeld vastgelegd. De eerste video is nu live.

Ze waren er allemaal: van Mandy de Water (Dura Vermeer) die hoorde dat het gaat om persoonlijke toegevoegde waarde, tot Maarten Schouten (TataSteel), die het belang van een langetermijnstrategie benadrukte, en van Tjeerd van den Berg (Philips), die ervoor pleitte medewerkers zoveel mogelijk te betrekken, tot Noortje Poot (Lidl), die een ‘supergave campagne’ aankondigde, waarmee ze volgend jaar vast in de prijzen zou vallen.

Sfeer proeven

Op onderstaande video is er nog eens de mogelijkheid om na te genieten, of – voor degenen die het hebben moeten missen – om de sfeer te proeven:

Meer sfeer?

De komende dagen komen er nog meer video’s online van Werf& Live. Of lees eerst alvast de volgende artikelen:

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners