8vance neemt Gini-Recruit over

Het Nederlands-Duitse 8vance Matching Technologies maakt de overname bekend van het Hengelose Gini-Recruit, aanbieder van software voor applicant tracking, recruitmentmarketing, en talent coaching.

Peter Boerman Op 24 november 2020 Gem. leestijd 3 min580x gelezen
Deel dit artikel:
8vance neemt Gini-Recruit over

Opnieuw een opvallende overname in de recruitmentwereld. Dit keer is het 8vance Matching Technologies, het Nederlands-Duitse A.I.-softwarebedrijf achter onder meer Jobliebe.nl, dat zijn slag slaat met de overname van Gini-Recruit, een aanbieder van software voor recruitmentmarketing, applicant tracking en talent coaching. Met de overname wil 8vance een ‘slimme’ A.I.-gedreven recruitmentworkflow bereikbaar maken voor alle bemiddelaars en bedrijven.

Met de overname wil 8vance een ‘slimme’ A.I.-gedreven recruitmentworkflow bereikbaar maken.

8vance heeft A.I.-matchtechnologie ontwikkeld die op basis van vaardigheden, competenties, ervaring en persoonlijkheid, autonoom (dus geheel zelfstandig) kijkt in hoeverre mensen passen bij vacatures, projecten of bijvoorbeeld functiehuizen. Met de overname van Gini-Recruit creëert 8vance een end-to-end oplossing voor recruitment en loopbaanbegeleiding. De overname combineert de voordelen van beide oplossingen, waarmee 8vance inzet op maximale ontzorging van arbeidsbemiddelaars, coaches en HR-professionals. Met de overname treedt ook Bob van den Berg, CEO van Gini-Recruit (midden op de foto), toe tot het directieteam van 8vance.

Minder doorlooptijd, diepere analytics

De nieuwe, gezamenlijke aanpak moet leiden tot grote doorlooptijdwinst, efficiëntieverbetering en diepere analytics bij alle vormen van talentmobiliteit. Ook wordt het eenvoudiger en veiliger om (gedeelde) talentpools en zogenoemde ‘recruitment ecosystemen’ te maken. De geïntegreerde oplossing komt per 15 december beschikbaar bij een aantal geselecteerde klanten, inclusief integraties met diverse backofficesystemen en cv-databanken. De huidige producten van 8vance en Gini blijven ook als afzonderlijk producten bestaan.

Het Nederlands-Duitse 8vance Matching Technologies maakt de overname bekend van het Hengelose Gini-Recruit, aanbieder van software voor applicant tracking, recruitmentmarketing, en talent coaching.

Han Stoffels, CEO van 8vance (links op de foto boven): ‘Door de toevoeging van Gini-Recruit verbreden wij ons marktbereik aanzienlijk. Klanten kunnen nu zowel bij ons terecht voor integratie van onze A.I.-matching als voor een volledige end-to-end oplossing. Zo maken wij autonome matching voor iedereen bereikbaar.’

‘Door de toevoeging van Gini-Recruit verbreden wij ons marktbereik aanzienlijk.’

De autonome matchtechnologie van 8vance wordt niet alleen ingezet bij recruitment, maar ook bij talent pooling, jobcarving, interne werk- en talentmarktplaatsen, loopbaanbegeleiding en outplacement. Daarnaast is de technologie ook beschikbaar voor individueel carrièremanagement. Zo kan iedereen nu al op jobliebe.nl ontdekken welke kansen er voor hem of haar in de markt zijn op basis van de eigen vaardigheden en competenties.

Lees ook

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS