Vandaag aller-aller-allerlaatste dag om je gratis in te schrijven voor Werf& Live

Vandaag, vrijdag 11 september, is de aller-aller-allerlaatste dag om je gratis in te schrijven voor de jubileumeditie van Werf& Live op 1 oktober. Doe het dus , voordat het je geld kost.

Peter Boerman Op 11 september 2020
Gem. leestijd 3 min 226x gelezen
Deel dit artikel:
Vandaag aller-aller-allerlaatste dag om je gratis in te schrijven voor Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de jubileumeditie plaats van Werf& Live in DeFabrique in Utrecht. Je kunt deze vijfde editie bijwonen in Utrecht conform de regels van het RIVM of volgen via de live stream vanaf thuis of kantoor. En vandaag is de allerlaatste dag om je gratis in te schrijven.

Er zijn nu nog drie soorten tickets:

  • In Utrecht: Er zijn slechts 100 tickets beschikbaar.
  • Online betaald: Volg het event online, zonder je gegevens achter te hoeven laten.
  • Online gratis: Volg het event gratis online. De partners van Werf& Live betalen jouw ticket en mogen je na afloop van het evenement eenmalig benaderen. Dit gratis aanmelden kan t/m 11 september 2020, dus vandaag is de allerlaatste kans. Na vandaag zijn deze tickets 45 euro.

Stichting Compassie

Werf& Live ondersteunt dit jaar Stichting Compassie. Deze Nederlandse stichting, opgericht door Compagnon dat in 2020 20 jaar bestaat, ondersteunt de organisatie CRAN. Dit is een NGO in Cape Coast, Ghana. CRAN helpt mensen om met behulp van microkrediet een bedrijf te starten of laten groeien. Zo zorgen zij ervoor dat de kinderen van hen zelf en van anderen, naar school kunnen. Dat is belangrijk om te kunnen deelnemen aan de ‘gewone’ economie. Ook jij kan jouw steentje bijdragen door een donatie te doen op het moment dat je je inschrijft voor Werf& Live.

Het is dit jaar het vijfde achtereenvolgende jaar dat Werf& Live plaatsvindt. Een heus jubileum dus. En het programma is er dan ook naar, met onder meer topsprekers als John Sullivan (Recruitment thought leader uit Silicon Valley) en Sief Khafagi (Lead Recruiter bij Facebook). Samen met vele anderen gaan zij op die dag in op vragen als:

  • Hoe zorg je ervoor dat de senior talent de junior talent naar de volgende stap brengt?
  • Waar vind je top engineers of talent uit een niche?
  • Hoe maak je talent betrokken bij jouw bedrijf?
  • Wat leer je van de best-performing en meest innovatieve bedrijven?
  • Hoe recruit je data-driven en technology-supported?

Ook de winnaars van de Werf& Awards van dit jaar zullen te horen zijn, net als Willem Hooft, en recruiters van de Jumbo en Action. Daar wil je toch bij zijn? Zorg dus dat je die dag om 9:45 uur je laptop startklaar hebt, zodat je live nieuwe inzichten kunt krijgen en geïnspireerd kunt raken op recruitment voor de toekomst.

Buiten de gebaande paden

Thema van dit jaar is ‘buiten de gebaande paden’. Dat heeft natuurlijk te maken met de arbeidsmarkt van vandaag, die vraagt om meer dan alleen het invullen van vacatures. Soms is het nodig net even anders naar de werving en plaatsing van de juiste professionals te kijken. Anders durven denken, anders durven doen. Buiten gebaande paden treden dus.

Meer weten?

Op 1 oktober vindt in Utrecht Werf& Live plaats, hét recruitmentevenement van het jaar. En via een (gratis) live stream kan iedereen erbij zijn! Meld je dus hier (gratis) aan om het helemaal te horen. Doe het snel, want vandaag, vrijdag 11 september, is echt de allerlaatste dag dat dit gratis kan.

 

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners