Werf& Live 2019

500
vakgenoten

Ontmoet 500+ vakgenoten en vergroot je netwerk!

4 plenaire keynotes

Laat je inspireren in plenaire keynotes met topsprekers.

20 impact sessies

Verdiepende breakouts met vernieuwende praktijkcases.

Over Werf& Live

De arbeidsmarkt van vandaag vraagt om meer dan alleen het invullen van vacatures. Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment draaien steeds meer om impact. Wat maakt jouw vacaturetekst los bij jouw doelgroep? Hoe laat je bij bezoekers van jouw recruitmentsite een onuitwisbare indruk achter? Hoe weet je van een afgewezen sollicitant een ambassadeur te maken? En hoe weet je met jouw dagelijkse werk bij te dragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen?

Donderdag 28 mei 2020 – SAVE THE DATE
Donderdag 16 mei 2019 was weer een dag om niet te vergeten. Volgend jaar op 28 mei 2020 vindt Werf& Live 2020 plaats. Een feestelijk jaar, want Werf& Live viert dan haar 5 jarig bestaan. Nu alvast verzekerd zijn van een ticket? Boek dan tot en 1 juni jouw ticket voor slechts € 197,50. Meld je hier aan.

Partners Werf& Live 2019Bekijk alle partners

Carerix
Compagnon
EN HR solutions
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
RecruitNow
Steam
Talmark
Paytra
Jobsrepublic
Brockmeyer

Locatie

De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein
Amersfoort
Nederland
  • Openbaar vervoer
    De Rijtuigenloods ligt op 200 meter loopafstand van station Amersfoort Centraal; een belangrijk knooppunt in het spoorvervoer tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. Ook vertrekken vanaf hier diverse bussen.
  • Parkeren
    De Rijtuigenloods beschikt over ruime en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom Werf& Live? Schrijf je in voor de Werf& nieuwsbrief.

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.