Werf& Live 27 mei 2021

Werf& Live 2021

Zet de datum 27 mei 2021 alvast in jouw agenda

I want to break free…. I want to break free. Het bekende nummer van Queen ging destijds over het loslaten van bestaande dogma’s en patronen. Werf& Live gaat daar dit jaar ook over. Het loslaten van het bekende en vertrouwde en op zoek gaan naar het nieuwe in de markt om het verschil te maken. Impact maken én wervingssucces realiseren.

Denk bijvoorbeeld aan het loslaten van LinkedIn en het inzetten op klassiek netwerken. Of inzetten op TikTok voor het werven van professionals (why not?). Maar ook het werven van de meest schaarse doelgroepen op vernieuwende manieren door te kijken naar skills in plaats van diploma’s. En -niet geheel zonder toeval in relatie tot het thema- doen we dit allemaal met een live stream vanuit de gevangenis in Utrecht. Daar nemen o.a. de recruitment en arbeidsmarktcommunicatie managers van DJI en Securitas je mee hoe ze mensen aannemen waarbij ‘break free’ weer een hele andere betekenis heeft…

Ben jij er bij donderdag 27 mei? We starten om 13.00 uur met een openingswoord van onze dagvoorzitter Heleen Stoevelaar en eindigen de dag rond 16.45.

Schrijf je in

Tickets

Online ticket
45
Ticket waarbij je gegevens achterlaat in ruil voor speciaal tarief
Koop jouw ticket
Online ticket
95
Ticket waarbij je geen gegevens achterlaat
Koop jouw ticket

Partner worden?

Op dit moment zijn er nog volop partnermogelijkheden voor Werf& Live. Wil je weten hoe jij je als partner kan verbinden aan Werf& Live 2021. Neem dan contact op met Denise van der Lans, zij vertelt je er graag meer over.

Partners van Werf& Live 2021Bekijk alle partners

Indeed
SmartRecruiters
Monsterboard
Radancy
Cammio