Geert-Jan Waasdorp

FunctieEntrepreneur en investeerder Bedrijfo.a. Intelligence Group, Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, Werf&, Arbeidsmarktkansen, Recruitment Accelerator en Recruiteverywhere.com

Geert-Jan Waasdorp is al sinds 1999 actief in de wereld van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Nationaal en Internationaal. Begonnen als arbeidsmarktanalist bij VNU (o.a. bekend van Intermediair) en vervolgens doorgegroeid als ondernemer, eigenaar, investeerder en innovator. Geert-Jan Waasdorp werkt op het snijvlak van (big)data, internationale arbeidsmarkt, recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Bekend als spreker, blogger en auteur van verschillende boeken zoals ‘schaarste bestaat niet’, ‘recruitment kengetallen’ en ‘bouwen aan het nieuwe employer brand’. Geert-Jan is momenteel actief o.a. bij het formuleren van de recruiterscode en in de opzet van de bedrijven Recruiteverywhere.com, hoooop.nl en Recruitment Accelerator.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.