Stimuleer de groei van jouw organisatie door een goede ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Mysolution biedt een Total Talent Management (TTM) platform aan voor uitzend-, detacherings- en recruitmentbureaus. Ze bieden voor elk specialisme één krachtige oplossing, die organisaties volledig ondersteunt, van de front-, mid- tot backoffice.

Het Total Talent Management (TTM) platform van Mysolution, gebaseerd op de solide platformen van Salesforce en Microsoft 365 Business Central, stroomlijnt de gehele candidate en customer journey. Dit resulteert in een efficiëntere verwerking van sollicitaties, matching, urenregistratie, facturatie en verloning, allemaal vanuit één geïntegreerde oplossing.

“Van frontoffice tot backoffice, Mysolution biedt een alles-in-één oplossing die de complexiteit van staffing en recruitment omzet in een stroomlijn van succes.”

Mysolution levert niet alleen een Total Talent Management platform voor staffingbureaus, maar faciliteert ook een datagedreven aanpak. Dit doen ze door alle relevante data uit diverse bronnen te integreren in één krachtig datawarehouse. Zo creëren ze bruikbare inzichten en specifieke dashboards die de dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk vereenvoudigen.

Als marktleider, beschikt Mysolution, over een brede en jarenlange ervaring met staffing- en recruitmentsoftware. Met de betrouwbare oplossing van Mysolution kies je voor een toekomst van innovatie én technologische vooruitgang!

Onze partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
Jobmatix
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS