Een compleet Talent CRM voor recruitmentbureaus en corporates gebaseerd op ’s werelds beste cloud platform; Salesforce. Werk 50% efficiënter zonder de ‘candidate experience’ uit het oog te verliezen met de recruitment ATS oplossing van Mysolution. Creëer simpel dashboards en voorspellende rapportages, voor diepere inzichten in jouw wervingsproces.

Mysolution beschikt als marktleider over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. Wij werken samen met klanten als partners waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om tot nog slimmere oplossingen te komen. Wanneer gewenst met een soepele integratie van contractmanagement, urenregistratie, facturatie en verloning dat allemaal in één pakket.

Wij bieden recruiters een softwareoplossing die voelt als een persoonlijke assistent. Weg met Excel en plakbriefjes!

Zo biedt de software een overzichtelijke to do lijst en inzicht in de statussen van opdrachten en kandidaten. Een Applicant Tracking System (ATS) waarmee je kandidaten kunt registreren en volgen in het proces. Houd overzicht over je kandidaten door gemakkelijk te zoeken in de database en communiceer snel via de WhatsApp integratie. Kom langs voor een demo en zie hoe recruitmentsoftware jou tijd kan besparen! Tijd die jij kunt gebruiken voor de kandidaat.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig