Samen succesvol door innovatief denken en doen

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. Onder de klanten bevinden zich recruitmentbureaus, uitzendbureaus, detacheerders, payrollers en ZZP bemiddelaars. Wij werken samen met klanten als partners waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om tot nog betere en slimmere oplossingen te komen. Onze drang om continu te optimaliseren en het proces nóg efficiënter te maken, heeft geleid tot een nieuw modern ATS gebaseerd op Salesforce. Wanneer gewenst met een soepele integratie van contract management, urenregistratie, facturatie en verloning.

Wij bieden recruiters een software oplossing die voelt als een persoonlijke assistent. Weg met Excel en plakbriefjes! Ervaar ons op Salesforce gebaseerde ATS.
Zo biedt de software een overzichtelijke to do lijst en inzicht in de statussen van opdrachten en kandidaten. Een Applicant Tracking System (ATS) waarmee je kandidaten kunt registreren en volgen in het proces. Houd overzicht over je kandidaten door gemakkelijk te zoeken in de database en communiceer snel via de WhatsApp integratie. Kom langs voor een demo en zie hoe recruitmentsoftware jou tijd kan besparen! Tijd die jij kunt gebruiken voor de kandidaat.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Recruitment Accelerator
Talmark
ToTalent.eu
WBNRS