Een compleet Talent CRM voor recruitmentbureaus en corporates gebaseerd op ’s werelds beste cloud platform; Salesforce. Werk 50% efficiënter zonder de ‘candidate experience’ uit het oog te verliezen met de recruitment ATS oplossing van Mysolution. Creëer simpel dashboards en voorspellende rapportages, voor diepere inzichten in jouw wervingsproces.

Mysolution beschikt als marktleider over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. Wij werken samen met klanten als partners waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om tot nog slimmere oplossingen te komen. Wanneer gewenst met een soepele integratie van contractmanagement, urenregistratie, facturatie en verloning dat allemaal in één pakket.

Wij bieden recruiters een softwareoplossing die voelt als een persoonlijke assistent. Weg met Excel en plakbriefjes!

Zo biedt de software een overzichtelijke to do lijst en inzicht in de statussen van opdrachten en kandidaten. Een Applicant Tracking System (ATS) waarmee je kandidaten kunt registreren en volgen in het proces. Houd overzicht over je kandidaten door gemakkelijk te zoeken in de database en communiceer snel via de WhatsApp integratie. Kom langs voor een demo en zie hoe recruitmentsoftware jou tijd kan besparen! Tijd die jij kunt gebruiken voor de kandidaat.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
Talent.com
ToTalent.eu
WBNRS