Intelligence Group: empowering recruiters to help them find the right talent

Intelligence Group is een internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Wij verzamelen en verrijken arbeidsmarktdata en met deze data helpen wij organisaties al meer dan vijftien jaar om kandidaten slimmer te verleiden en te werven in heel Europa én om hun positie op de markt te verbeteren.

Bij Intelligence Group uit Rotterdam werken sinds 2003 gespecialiseerde arbeidsmarktanalisten en arbeidsmarktonderzoekers. We voeren onafhankelijk nationaal en internationaal arbeidsmarktonderzoek uit. Recruiters kunnen 24/7 online inzicht krijgen in de resultaten door G!ant. Met enkele klikken heb je inzicht in de regionale arbeidsmarkt, de wervingshaalbaarheid en waar en hoe je de doelgroep kunt bereiken. Het doorlopende Nederlandse onderzoek is gestart in 2003 en ons internationale onderzoek loopt inmiddels in 28 landen. Al honderden klanten, zowel grote corporates als intermediairs, kozen voor de diensten van Intelligence Group.

Daarnaast steunen we met behulp van onze arbeidsmarktdata ook ook loopbaanprofessionals. Zo bieden we inzicht in schaarste en overschot van beroepen, de verandering van functies en arbeidsmarktkansen.

Dagelijks werken wij aan een transparantere arbeidsmarkt en brengen wij vraag en aanbod dichterbij elkaar met data. 

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Backoffice
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency