Intelligence Group: empowering recruiters to help them find the right talent

Intelligence Group is een internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Wij verzamelen en verrijken arbeidsmarktdata en zijn hiermee marktleider in Europa. Deze data over de arbeidsmarkt helpt organisaties al meer dan vijftien jaar om kandidaten slimmer te verleiden en te werven in heel Europa én om hun positie op de markt te verbeteren.

Bij Intelligence Group uit Rotterdam werken sinds 2003 gespecialiseerde arbeidsmarktanalisten en arbeidsmarktonderzoekers. We voeren onafhankelijk nationaal (AGO) en internationaal (GTAM) arbeidsmarktonderzoek uit. Recruiters kunnen 24/7 online inzicht krijgen in de resultaten door het DoelgroepenDashboard of G!ant. Met enkele klikken heeft u inzicht in de regionale arbeidsmarkt, de wervingshaalbaarheid en waar en hoe u de doelgroep kunt bereiken. Het doorlopende Nederlandse onderzoek is gestart in 2003 en ons internationale onderzoek loopt inmiddels in 28 landen. Al honderden klanten, zowel grote corporates als intermediairs, kozen voor de diensten van Intelligence Group.

Daarnaast doen we ook hoog gespecialiseerd maatwerkonderzoek op het gebied van vestigingsplaats, employer branding en positionering. Hiermee helpen we werknemers hun positie op de arbeidsmarkt snel en eenvoudig te versterken. Ook geven we geven graag lezingen en presentaties over alle onderwerpen met betrekking tot de arbeidsmarkt.

Met alles wat we doen willen we een (bescheiden) bijdrage leveren aan een betere werking van de arbeidsmarkt. Omdat we geloven dat daar op relatief eenvoudige wijze een hoop winst te behalen valt bij het oplossen van belangrijke maatschappelijke problemen, bijvoorbeeld die rondom employability, de aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, de positie van wajongers, de globalisering van de arbeidsmarkt en de schaarste in sommige sectoren of regio’s.

www.intelligence-group.nl

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.