Intelligence Group: empowering recruiters to help them find the right talent

Intelligence Group is een internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Wij verzamelen en verrijken arbeidsmarktdata en met deze data helpen wij organisaties al meer dan vijftien jaar om kandidaten slimmer te verleiden en te werven in heel Europa én om hun positie op de markt te verbeteren.

Bij Intelligence Group uit Rotterdam werken sinds 2003 gespecialiseerde arbeidsmarktanalisten en arbeidsmarktonderzoekers. We voeren onafhankelijk nationaal en internationaal arbeidsmarktonderzoek uit. Recruiters kunnen 24/7 online inzicht krijgen in de resultaten door G!ant. Met enkele klikken heb je inzicht in de regionale arbeidsmarkt, de wervingshaalbaarheid en waar en hoe je de doelgroep kunt bereiken. Het doorlopende Nederlandse onderzoek is gestart in 2003 en ons internationale onderzoek loopt inmiddels in 28 landen. Al honderden klanten, zowel grote corporates als intermediairs, kozen voor de diensten van Intelligence Group.

Daarnaast steunen we met behulp van onze arbeidsmarktdata ook ook loopbaanprofessionals. Zo bieden we inzicht in schaarste en overschot van beroepen, de verandering van functies en arbeidsmarktkansen.

Dagelijks werken wij aan een transparantere arbeidsmarkt en brengen wij vraag en aanbod dichterbij elkaar met data. 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS
YOBZ