Donderdag 11 mei 2017 worden voor de tweede keer de Werf& Awards uitgereikt,  de prijzen voor impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. In 2016 wonnen Hunkemöller en Tata Steel de Werf& Awards 2016. De publieksprijzen gingen naar Albert Heijn en Philips. Benieuwd wie er dit jaar met de Werf& Awards vandoor gaan? Vanaf maandag 27 maart kan jij je publieksstem uitbrengen.

Werf& Awards

De Werf& Awards zijn prijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment cases die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates) en bureaus (amc/w&s/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord. Lees verder

Winnaars 2016

De eerste Werf& Awards voor beste recruitment en arbeidsmarktcommunicatiecase van 2016 zijn uitgereikt aan respectievelijk Hunkemöller (beste recruitmentcase 2016) en Tata Steel (beste arbeidsmarktcommunicatiecase 2016). De publieksprijzen gingen naar Albert Heijn (beste recruitmentcase 2016) en Philips (beste arbeidsmarktcommunicatiecase).

Planning

2 feb – Start inzenden
10 mrt – Einde inzenden
23 mrt – Voorselectie
27 mrt – Start publieksjury
07 apr – Einde publieksjury
10 apr – Bekendmaking nominaties
20 apr – Vakjury
11 mei – Uitreiking
Lees verder

Werf& Awards Nieuws

Inzendingen Werf& Awards 2017