Welke arbeidsmarktcommunicatie of recruitmentcase heeft impact gehad?

Vanaf 9 april zie je hier welke cases genomineerd zijn voor een Werf& Awards

Donderdag 17 mei 2018 worden voor de derde keer de Werf& Awards uitgereikt,  de prijzen voor impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. In 2017 wonnen Praxis en OGD de Werf& Awards 2017. De publieksprijzen gingen naar Albert Heijn en Philips.

Werf& Awards

De Werf& Awards zijn prijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment cases die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates) en bureaus (amc/w&s/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord. Lees verder

Winnaars 2017

De Werf& Awards voor beste recruitment en arbeidsmarktcommunicatiecase van 2017 zijn uitgereikt aan respectievelijk Praxis (beste recruitmentcase 2017) en OGD (beste arbeidsmarktcommunicatiecase 2017). De publieksprijzen gingen naar Albert Heijn (beste recruitmentcase 2017) en Philips (beste arbeidsmarktcommunicatiecase).

Planning

15 jan – Start inzenden
13 mrt – Einde inzenden
15 mrt – Voorselectie
19 mrt – Start publieksjury
30 mrt – Einde publieksjury
09 apr – Bekendmaking nominaties
19 apr – Vakjury
17 mei – Uitreiking
Lees verder

Werf& Awards Nieuws

Inzendingen Werf& Awards 2018

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen