Byner verwelkomt Gijs van Heijst in Raad van Advies

Byner, de snel groeiende softwareoplossing voor organisaties in detachering, uitzenden en werving & selectie, verwelkomt Gijs van Heijst in de Raad van Advies.

Peter Boerman Op 21 september 2022
Gem. leestijd 2 min 233x gelezen
Deel dit artikel:
Byner verwelkomt Gijs van Heijst in Raad van Advies

In zijn nieuwe rol als lid van de Raad van Advies zal Gijs van Heijst Byner proberen te helpen door te groeien tot het #1-platform voor staffing in de Benelux en daarbuiten. Van Heijst is een autoriteit in de recruitmentbranche met ruime ervaring in de SaaS-industrie. In 1997 richtte hij met zijn compagnon Jan van Goch Connexys op, een recruitmentsysteem (ATS) dat al snel uitgroeide tot de Nederlandse marktleider in de recruitmentbranche.

Toen het bedrijf 20 jaar later werd overgenomen vervolgde Van Heijst zijn carrière als adviseur en investeerder voor nationale en internationale scaleups in de SaaS-business. Zo is hij onder meer lid van de Raad van Commissarissen van Assessio, Paragin en Optimizers.

Nieuwe fase

Voor Byner betekent de komst van Van Heijst een nieuwe fase in de ontwikkeling, sinds de lancering in 2020. Byner, dat één integrale omgeving voor end-to-end talent en customer engagement biedt, inclusief een krachtig ATS, verschijnt steeds vaker op de shortlist van toonaangevende spelers in de markt. Het bedrijf groeit hard en de ambities zijn groot.

‘In mijn carrière ben ik zo’n oplossing nog niet eerder tegengekomen.’

Van Heijst: ‘Ik zie veel potentie in Byner en zijn mensen. Wat ik aan hen bewonder is dat ze op Salesforce met succes de ontbrekende schakel hebben weten te creëren voor organisaties in Detacheren, Uitzenden en Werving & Selectie. In mijn carrière ben ik nog geen oplossing tegengekomen die met relevante diepgang de kern van de bedrijfsprocessen ondersteunt. Byner is de brug tussen recruitment enerzijds en de kernprocessen van contract tot plaatsing en factuur anderzijds en brengt dit allemaal samen op één platform. Dat maakt de app een unieke end-to-end oplossing voor de staffingbranche.’

Ambitieuze doelen

Joram Timmerman, mede-oprichter van Byner is ingenomen met de komst van Van Heijst. ‘Met zijn uitgebreide ervaring in het managen van snelgroeiende scale-ups en zijn inspirerend leiderschap helpt hij ons om gestaag te verbeteren en door te groeien in deze competitieve markt. Ik kijk ernaar uit om met hem aan de slag te gaan. Samen maken we Byner de #1-staffing-oplossing in de Benelux en daarbuiten.’

‘Ik kijk ernaar uit om met Gijs aan de slag te gaan.’

Een ambitieus, maar realistisch doel, aldus Van Heijst. ‘Byner is een innovatieve app die branchespecifieke technologie combineert met grote gebruiksvriendelijkheid. Bovendien heeft bedrijf het een groeiende community van experts, klanten en strategische partners achter zich die samen het platform steeds verder doorontwikkelen.’

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners