Eerste editie van Talent Acquisition Live blijkt meteen flink succes

Peter Boerman Op 25 september 2018
Gem. leestijd 2 min 660x gelezen
Deel dit artikel:
Eerste editie van Talent Acquisition Live blijkt meteen flink succes

De eerste editie van Talent Acquisition Live kan meteen de boeken in als een succes, getuige de enthousiaste reacties van de bezoekers.

Het internationale recruitment-evenement, georganiseerd door Martijn Hemminga en Bas van de Haterd, trok donderdag 20 september zo’n 200 bezoekers naar De Nieuwe Liefde in Amsterdam. Daar werd het publiek geïnspireerd door 4 keynotes en zo’n 20 breakoutsessies. Zij kregen onder meer de laatste ontwikkelingen te horen op onderwerpen als voice, talent pipelines en chatbots.


De dag ervoor waren er ook al zo’n 50 bezoekers te vinden bij The Talent Unconference, waar in een meer informele setting met elkaar in debat werd gegaan over actuele onderwerpen op de arbeidsmarkt.

Bekijk hier de officiële aftermovie van de dag:

Of geniet eerst na van nog wat meer foto’s:

ta live rene en heleen

René Herremans legt dagvoorzitter Heleen Stoevelaar uit hoe Albert Heijn er toch steeds weer in slaagt om voldoende jonge mensen aan te trekken. Met dank aan onder meer Snapchat, Soundcloud en Spotify.

karen azulai talent acquisition live

Karen Azulai vertelt het publiek de laatste kneepjes van het vak als het om sourcing en artificial intelligence gaat.

ta live ellen van dieren

En Ellen van Dieren vertelde over haar lievelingsonderwerp: hoe je met échte content kandidaten kunt verleiden.

ta live gangen

In de gangen van De Nieuwe Liefde was het af en toe een drukte van belang. Maar goed, dat krijg je natuurlijk, met een uitverkocht huis met mensen van over de hele wereld.

talent acquisition live eten

En ook de inwendige mens werd gelukkig niet vergeten. Want bij inspiratie hoort natuurlijk ook: goed eten. En netwerken. We blijven tenslotte recruiters.

Foto boven: Bill Boorman, die aan het begin van de dag de toekomst van recruitment belichtte.

Lees meer over Talent Acquisition Live:

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners