Er staan weer 25 interessante webinars op stapel (en de aanmeldingen zijn begonnen)

Peter Boerman Op 03 september 2018
Gem. leestijd 2 min 1599x gelezen
Deel dit artikel:
Er staan weer 25 interessante webinars op stapel (en de aanmeldingen zijn begonnen)

Alles willen weten over de laatste trends op het gebied van recruitment en inhuur? Van 24 tot en met 28 september organiseren ZiPconomy en Werf& weer een nieuwe Webinar Week, waarin het hele werkveld aan bod komt.

In totaal 25 boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen laten in deze week in een gratis webinar van een uur hun licht schijnen over de in hun ogen belangrijkste ontwikkelingen. De week richt zich op een brede doelgroep: van recruiters tot inhuurprofessionals, en van inkopers tot arbeidsjuristen. Elke dag in de week heeft zijn eigen thema, van arbeidsmarktcommunicatie tot HR-technologie en flexibilisering.

Voor de vierde keer georganiseerd

ZiPconomy en Werf& organiseren de Webinar Week in september nu alweer voor de vierde keer. ‘Zie het als dé kans om in één week op de hoogte te worden gebracht van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en vast en flex. En dat gewoon, van achter je eigen computer’, zegt Geert-Jan Waasdorp, initiatiefnemer en uitgever van Werf&.

Nieuwe kansen en vraagstukken

‘Er gebeurt ontzettend veel op de arbeidsmarkt’, vult Hugo-Jan Ruts aan. De hoofdredacteur en uitgever van ZiPconomy verzorgt samen met Niels van Berkel bijvoorbeeld zelf een webinar over de opkomst van platformen die externen aan organisaties kunnen koppelen. ‘Dat vast en flex naar elkaar toe groeien is interessant. Dat biedt nieuwe kansen voor organisaties, maar ook nieuwe vraagstukken.’

10 keynotes, 5 webinars per dag

Elke dag in de Webinar Week krijgt 1 hoofdthema mee, en een dagvoorzitter. Er zijn in totaal 10 keynote sprekers, en 5 webinars per dag. Samen zorgen die dus voor in totaal 25 webinars, over de hele week heen. Tijdens en voorafgaand aan de week zullen zowel Werf& als ZiPconomy inhoudelijk verslag doen van de bevindingen. De beide organisaties verwachten enkele duizenden deelnemers aan de in totaal 25 gratis webinars, die ook na afloop van de week nog beschikbaar zullen blijven.

webinarsMeedoen?

Niets missen? Meld je dan nu gratis aan! Of kijk eerst hier voor meer informatie over het programma en de inhoud van de webinars.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners