Werf& Seminar: arbeidsmarkttrends 2023 – 2027 - 30 november

Seminar Arbeidsmarkttrends 2023-2027

Bepaal je arbeidsmarkt-, sourcing-, en wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zijn een kans of juist een bedreiging voor jouw organisatie? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?

Het Werf& seminar arbeidsmarkttrends 2023 – 2027 is al meer dan 10 jaar hét arbeidsmarktevent van het jaar!

Al bijna 10 jaar geven de beste sprekers en specialisten een arbeidsmarktupdate en een doorkijkje naar de arbeidsmarkt van de komende jaren. Elk jaar is dat anders vanwege de enorme dynamiek en interessante ontwikkelingen die er plaatsvinden op gebied van macro-economische arbeidsmarktontwikkelingen, beleid, technologie, werving en employability

Alle arbeidsmarkttrends van 2023 (en verder) op een rij

Tijdens dit trends seminar word je bijgepraat en geïnspireerd door de grotere namen in de Nederlandse arbeidsmarkt- en recruitmentindustrie. Onderwerpen die langs gaan komen:

  • Hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt zich? Wat zijn mogelijke scenario’s voor de komende jaren?
  • Wat zijn de onderliggende trends op gebied van vast, flex, internationaal, vergrijzing etc.
  • Welke ontwikkelingen zien we op gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie?
  • Wat zijn technologisch de innovaties binnen de Nederlandse en Europese recruitment industrie

Ben jij er bij?

Early Bird tarief
345
Dit tarief geldt vanaf 1 september
Late Bird tarief
445
Dit tarief geldt vanaf 1 november

Programma

We starten de dag met een inlooplunch tussen 12.00 en 12.45 uur. Aansluitend zal onze dagvoorzitter de middag openen en zijn  er keynotes van o.a. Geert-Jan Waasdorp, Mathijs Bouman en Gusta Timmermans.

We sluiten het seminar om 17.00 af.

Het seminar Arbeidsmarkttrends is een fysiek event bij Van Der Valk Utrecht. Indien de Covid-maatregelen hiertoe dwingen kan dit worden omgezet naar een hybride of online event.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen rondom dit trend event? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan kan hier>>

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan
Utrecht
Nederland
  • Openbaar vervoer
    Openbaar vervoer vanaf Utrecht CS • Buslijnen: 65 (Richting Vianen), 74 (Richting Vianen) en 77 (Richting Nieuwegein) • Sneltramlijnen: 60 en 61 (Richting IJsselstein of Nieuwegein) Uitstappen bij Kanaleneiland Zuid
  • Parkeren
    Er is een mogelijkheid tot parkeren in de parkeergarage onder het van der Valk Hotel. Mocht deze parkeergarage vol zijn, dan word je door van der Valk doorverwezen naar een nabij gelegen parkeergelegenheid.