Schaarste in de zorg. Hoe pak jij dit aan? [adv]

Zorgorganisaties voelen dagelijks de krappe arbeidsmarkt. En dit wordt de komende jaren alleen nog maar nijpender. Hoe optimaliseer jij jouw werving om nu en in de toekomst klaar te zijn voor deze grote uitdaging?

Anja van Kemenade Op 13 februari 2020
Gem. leestijd 2 min 283x gelezen
Deel dit artikel:
Schaarste in de zorg. Hoe pak jij dit aan? [adv]

Donderdag 26 maart organiseert de Academie voor Arbeids­markt­communicatie alweer voor de vierde keer het succesvolle seminar Beter Werven in de zorg. Deze dag krijg jij direct tips om jouw werving in de zorg te optimaliseren.

Hoe pak je jouw wervingsproblematiek aan?

Of het nu gaat om een verpleegkundige, basisarts, psychiater of operatie-assistent, vacatures zijn steeds lastiger in te vullen. Medewerkers moeten hierdoor vaker extra diensten draaien en mogen soms in de zomer minder vakantie opnemen. Met alle gevolgen voor druk op de afdelingen en stijgen van het ongewenste verloop. Zorgwerkgevers moeten alles uit de kast halen om goede mensen te vinden en aan zich te verbinden. Maar op welke manieren kun je het beste jouw wervingsproblematiek aanpakken?

Beter werven op korte en (middel)lange termijn

Martijn Hemminga en Inge Beckers geven je in dit sectorseminar tips, inspiratie en verbeteringen voor jouw werving van nu en die van morgen en overmorgen. Want vandaag ervaar je al wervingsproblemen, maar die van (over)morgen zijn waarschijnlijk nog groter als je vandaag niet start met het aanpakken van de wervingsproblematiek van morgen. Aan de hand van cijfers, veel praktijkvoorbeelden en twee gastsprekers leer je hoe je jouw werving naar een hoger niveau kunt tillen.

Combitarief

Het seminar leent zich ideaal om samen met jouw collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat jullie samen snel de werving van jullie organisatie voor nu en in de toekomst in deze schaarse doelgroep kunnen optimaliseren. Je profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een of meerdere collega’s in. Gebruik bij inschrijving met een collega de actiecode combi-zorg en je ontvangt ieder 75 euro korting. Je betaalt €420,- in plaats van €495,- exclusief BTW.

Early Bird tarief

Bij inschrijving uiterlijk 3 maart ontvang jij 50 euro korting met de code eb-zorg en betaalt €445,- in plaats €495,- exclusief BTW voor jouw deelname aan dit seminar.

Schrijf je direct in voor het Seminar Beter werven in de zorg

Dus wacht niet langer en ga aan de slag om de wervingsproblematiek in de zorg een stap voor te blijven en kom naar het seminar Beter Werven in de Zorg. Je kan je hier direct inschrijven. Wil je eerst meer informatie? Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners