Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie juli 2020 in 1,5 meter sessies[adv]

Donderdag 6 en vrijdag 7 juli 2020 organiseert de Academie voor Arbeids­markt­communicatie alweer voor de tiende keer de succesvolle Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie.

Anja van Kemenade Op 28 mei 2020
Gem. leestijd 2 min 283x gelezen
Deel dit artikel:
Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie juli 2020 in 1,5 meter sessies[adv]

Ga deze 2 dagen aan de slag met jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie

Deze 2 dagen gaan docenten Marion de Vries en Melle Tuik actief met jou aan de slag met de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie. Je krijgt nieuwe energie en inzichten, en begrijpt de verbanden tussen employer branding, relatiemanagement en directe werving. Je wordt gesprekspartner voor HR, directie en communicatie en krijgt draagvlak voor jouw plannen. Je tilt direct jouw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan en jouw kennis wordt geüpdatet.

Het complete vakgebied

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie heb je niet alleen jouw kennis op peil gebracht, maar ga je naar huis met concrete onderdelen van jouw arbeids­markt­communicatie­strategie en -operatie.

1,5 meter sessies

De Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie zal plaatsvinden in 1,5 meter sessies in Het Industriegebouw Rotterdam. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft hier een gloednieuwe trainingsruimte speciaal hierop ingericht. In deze ruimte kunnen zij de 1,5 meter afstand garanderen en hebben ze de RIVM maatregelen doorgevoerd. De overnachting zal plaatsvinden in hotel The Slaak waar ook alle RIVM maatregelen zijn gewaarborgd.

Beoordeeld op Springest met een 8,6

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest scoort de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie een 8,6 gemiddeld, gebaseerd op 72 ervaringen.

Combitarief

De bootcamp leent zich ideaal om samen met jouw collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat jullie samen snel de arbeidsmarktcommunicatie van jullie organisatie optimaliseren. Je profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een collega in. Gebruik bij inschrijving met een collega de actiecode combi-amcb.

Last minute actie speciaal voor jou

Bij inschrijving uiterlijk 8 juni ontvang jij als lezer van dit bericht een jaar lang gratis toegang tot de Kennisportal Vacatureteksten t.w.v. € 395,-. Wil je hiervan gebruik maken? Vermeld dan bij inschrijving in het opmerkingenveld ‘Gratis kPV’. Je ontvangt binnen 1 week de inloggegevens voor de Kennisportal. 

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners