Hoi, wij zijn BRANDMANNEN. Jouw partner in recruitment marketing & employer branding. Met een team van slimme performance marketeers, strategische employer branders, creatieve content makers, meedenkende adviseurs en een ijzersterk campagneteam staan we klaar om jouw recruitment te laten vlammen.

Zoek jij getalenteerde mensen om je team te versterken en wil je het hart van je ideale kandidaat voor je winnen? Dan brengen we je vacatures onder de aandacht bij de juiste mensen en bouwen samen met jou aan een onweerstaanbaar werkgeversmerk. Wie jouw doelgroep ook is, met spot-on employer branding content zien ze hoe het écht is om bij jullie te werken.

Benieuwd hoe het gaat met je campagne? Je volgt de slimme job en doelgroep recruitment marketing campagnes live via onze tool. Ondertussen zijn wij druk met het bijsturen van je campagne voor een optimale conversie. Dit doen we allemaal op basis van data en heldere inzichten zodat jij beter kan werven. Die inzichten gebruiken we ook om sterke content te maken. Zo staat jouw werkgeversmerk niet alleen optimaal op het netvlies van de doelgroep maar raak je ook nog de juiste kandidaat recht in het hart. Met als resultaat een voortdurende stroom getalenteerde kandidaten die bewust voor jouw bedrijf kiezen.

Vol trots werken we onder andere voor deze merken: Van Lanschot Kempen, Friesland Campina, TNO, Samsung en Provincie Noord-Holland.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS
YOBZ