Werf& | ToTalent Bureaudirectie event - 30 november 2023

Informatie

Exclusieve en persoonlijke uitnodiging,
Bureaudirectie event 30 november in het Spaansche Hof, Den Haag!

In de schitterende ambiance van het historische Spaansche Hof in Den Haag vindt het jaarlijkse Werf& bureaudirectie event plaats. Onder leiding van Caroline Pols, nemen diversie inspirerende en kennisrijke sprekers (o.a. Wim Davidse) u mee in een terug- en vooral vooruitblik. Ontdek de invloed van veranderende wetgeving. Wat brengt AI aan kansen en gevaren. Verken de trends die zullen vormgeven aan de komende periode.

Een middag met bekende peers, vol inspiratie, interactie en kennisdeling.

Het programma kent het ritme van netwerken, inspiratie, cases & best-practices en interactie met peers. Dat doen we twee keer, ingeleid door een lunch en afsluitend met een aangeklede borrel.
U bent op uitnodiging van Werf&, mede mogelijk gemaakt door Intelligence Group, Up in business en Indeed. Maar reclamepraatjes zult u niet aantreffen.

Bij 125 aanmeldingen zitten we vol. En we hopen van harte dat u daar één van bent.

Genodigden:
• c-level van de grotere staffingagencies, detacheringsbureaus
• belangrijkste influentials in de markt

Klik hier om je in te schrijven

Programma

12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
Bureaudirectie event 2023
Bureaudirectie event 2023
Bureaudirectie event 2023
Inloop lunch
12:00 - 13:00

Opening door Caroline Pols
Caroline Pols
UP in Business

'Welkom in de FlexRevolutie!' door Wim Davidse
13:10 - 13:35
Wim Davidse
ZiPmedia

De Radicale Jaren 20 staan bol van de ingrijpende veranderingen – vergroening, vergrijzing, empowerment, polarisatie, wet- en regelgeving, een cluster van technologische innovaties, maatschappelijke en sociale innovatie – en dat bovenop een tekort aan van alles en nog wat, om te beginnen schapen met 5 poten en employee engagement. In zo’n turbulente, revolutionaire context zijn wendbaarheid en aanstekelijkheid cruciale randvoorwaarden. Vast en flex blijven, maar echt anders. Flexbureaus zullen onmisbaar zijn en gaan een grootse toekomst tegemoet – als ze aan een aantal cruciale spelregels voldoen.

'De humAIn workforce: waar robots werken en mensen leven' door Saskia Nijs
13:35 - 14:00
Saskia Nijs
Studio 21st

Tijdens deze lezing zal Saskia Nijs ons meenemen in de toekomst van werk waarin robots & AI onze banen inpikken. Volgens haar biedt ons dat de mogelijkheid om anders te gaan kijken naar werk en werk voor de toekomst te herdefiniëren. Technologie en mens samen zorgen voor vernieuwing, verandering en verbetering van werk. AI maakt ons weer mens! Hoe zal de bureaudirectie markt veranderen door de snelle opkomst van AI? En welke kansen liggen er in ons vakgebied? Saskia Nijs inspireert ons waar we nu staan en wat wij als professional en mens anders kunnen doen om te (blijven) werken in de toekomst.

Discussie aan tafel
14:00 - 14:45

Break
14:45 - 15:15

Kun je een monetaire waarde toekennen aan jouw gegevens? Wat als je elke kandidaat die je ooit hebt geworven vele malen kunt plaatsen?
'Dus, wat is de werkelijke waarde van jouw data?' door Luuk van Neerven
15:15 - 15:40
Luuk van Neerven
Textkernel

In deze presentatie spreekt Gerard over hoe (toekomstige) technologie meer betekenisvolle interacties tussen mensen kan creëren. Hij presenteert een recent prototype dat erop gericht is daadwerkelijk een monetaire waarde toe te kennen aan jouw talentenpool en je begeleidt om die waarde te verhogen.

Kun je een monetaire waarde toekennen aan jouw gegevens? Wat als je elke kandidaat die je ooit hebt geworven vele malen kunt plaatsen? Futuristisch of realiteit? In deze presentatie spreekt Gerard over hoe technologie je kan helpen dit te bereiken.

'The world can work better' door Wouter van Neer
15:40 - 16:05
Wouter van Neer
Indeed.com

'Back to the future' door Geert-Jan Waasdorp
16:05 - 16:30
Geert-Jan Waasdorp
Intelligence Group

Discussie aan tafel
16:30 - 17:15

Afsluiting door Caroline Pols
Caroline Pols
UP in business

Aangeklede borrel
17:30 - 19:00

Bureaudirectie event 2023

Inschrijven

Tickets

Locatie

Het Spaansche Hof
Westeinde 12
2512 HD Den Haag
Nederland
  • Openbaar vervoer
    Het Spaansche Hof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer door de ligging op loopafstand van De Grote Markt. Hier vind je diverse tram- en randstadraillijnen, die je binnen 3 minuten van en naar Den Haag Centraal Station brengen.
  • Parkeren
    Liever met de auto? Op een steenworp afstand bevindt zich Q-Park Torengarage. Je kunt vooraf een reservering maken via de volgende link. https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/den-haag/2021-den-people-places-spaansche-hof-den-haag/