Saskia Nijs

FunctieStudio 21st - future of work - humAIn workforce - Boardmember - Author - Speaker - Researcher on robotization & work of the future BedrijfStudio 21st Bekijk profiel op LinkedIn

Bij Studio 21st helpen wij organisaties om te gaan met de snelle ontwikkeling van technologie, de veranderende vraag van klanten en de maatschappij en het tekort aan personeel. Dit doen wij door allereerst samen te werken aan een humAIn workforce. Hoe ziet efficiënt en betekenisvol werk er uit voor jouw organisatie? Welke rol speelt technologie daarin en wat betekent dit voor jouw medewerkers?

Met de humAIn workforce maken wij een design voor jouw medewerkers en technologie om zo voorbereid te zijn voor de toekomst. Waarbij jouw medewerkers leren, groeien, veranderen en innoveren. Door een cultuur neer te zetten waarbij leren en een nieuwsgierige mindset de basis vormt.Dit doen wij door inspiratie – onderzoek – design – implementatie.

Wat levert dit jou op? Betrokken medewerkers, groeien en verandering, en de juiste inzet van technologie. Waar jouw kapitaal, namelijk medewerkers en technologie, worden verbonden. HR & IT samen.

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig