Home Zakennieuws Indeed gaat recruiters nu ook helpen via eigen opleidingen

Indeed gaat recruiters nu ook helpen via eigen opleidingen

578 keer
1
indeed academy nederlands

Als eerste land na de Verenigde Staten is Nederland aan de beurt voor de introductie van de Indeed Academy: gratis e-learnings met best practices voor recruiters.

De Indeed Academy wordt aangekondigd als een ‘producttraining die je helpt om alles uit Indeed te halen’. Het gaat om een gratis trainingsprogramma van 9 e-learnings en bijbehorende testen. De korte videolessen leren gebruikers hoe ze de juiste talenten vinden en aantrekken, hoe ze datagedreven inzichten verkrijgen en hoe ze hierop kunnen inspelen. Enkele onderwerpen die verder aan de orde komen: hoe je meer resultaat kunt halen uit Indeed CV, hoe je metrics beter kunt gebruiken en hoe je Sponsored Jobs zo kunt inzetten dat je wel vijf keer zoveel respons kunt verwachten op een vacature.

Toptalent leren aantrekken

De Nederlandstalige e-learnings zijn on-demand beschikbaar en niet tijdgebonden. Zo kun je als recruiter deelnemen op basis van je eigen schema en in je eigen tempo. “Toptalent aantrekken lukt niet zomaar”, verklaart Sander Poos, managing director van Indeed Benelux, de introductie. “We zien dat werkgevers en recruiters handvatten kunnen gebruiken om bijvoorbeeld employer branding goed aan te pakken. Onze academy leert recruiters onder andere hoe ze op Indeed een bedrijfspagina claimen, inrichten en optimaliseren. En hoe ze dit middel kunnen inzetten om hun employer brand aantrekkelijk en authentiek te presenteren naar potentiële kandidaten.”

Leer door en een badge ligt klaar

De Indeed Academy is ontworpen door productexperts van de vacaturesite. Gebruikers ontdekken alles over het recruitmentplatform, waaronder tips om betere vacatures te schrijven. Voor wie echt zijn best doet en het volledige trainingsprogramma voltooit, ligt de status van Indeed Academy Graduate klaar. Geslaagden ontvangen dan een badge en krijgen een afstudeercadeautje als bewijs van hun inspanningen en om zich te onderscheiden als innovatief recruiter.

Lees ook:

Hoor meer tijdens de Webinar Week:

Anouk Kon, recruitment evangelist van Indeed, zal woensdag 26 september tijdens de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy meer uitleg geven over ‘het nieuwe zoeken naar vacatures‘. De inschrijvingen zijn geopend!

1 REACTIE

  1. Recruiters kunnen wel een stevige opleiding: ”hoe ga ik met mensen om!” gebruiken.
    Die mensen halen het bloed onder je nagels vandaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here