Inzenden voor de Werf& Awards 2023: de lijnen zijn nú geopend

Heb je afgelopen jaar iets bijzonders gedaan, dat inspirerend werkt voor het hele vakgebied? Vanaf vandaag kun je het weer inzenden voor de Werf& Awards. En wie weet wordt jouw organisatie wel een van de opvolgers van Jumbo, de AIVD en YoungCapital…

Peter Boerman Op 13 februari 2023
Gem. leestijd 2 min 557x gelezen
Deel dit artikel:
Inzenden voor de Werf& Awards 2023: de lijnen zijn nú geopend

Heeft jouw organisatie het afgelopen jaar iets moois gedaan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie of recruitment? Een overtuigende campagne die veel meer sollicitanten opleverde dan verwacht? Een verrassende selectie-actie? Een heel nieuwe vijver aan talent weten aan te boren? Dan is dit jouw kans om op 16 mei met een award op het Werf& podium te staan, want inzenden voor de Werf& Awards van 2023 is vanaf nu mogelijk.

In 2022 waren het de AIVD, YoungCapital en Jumbo die er met de felbegeerde prijzen vandoor gingen.

In 2022 waren het de AIVD, YoungCapital en Jumbo die er met de felbegeerde prijzen vandoor gingen (foto boven). Jumbo kreeg zelfs twee awards. En daar waar de supermarktketen ook in 2021 al in de prijzen viel waren de AIVD en YoungCapital de trotse opvolgers van Abdij Koningshoeve, Alliander en DPG Distributie die in 2021 op het podium stonden.

Wie worden dit jaar de winnaars? 

Maar de grote vraag is natuurlijk: wie worden in 2023 hun opvolgers? De lijnen zijn nu geopend! En met het jaar dat de krapte op de arbeidsmarkt alle records heeft gebroken, hopen we natuurlijk op mooie inzendingen voor deze prijzen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Alle cases die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie zijn welkom.

Alle cases die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie zijn welkom.

De awards richten zich op zowel kleine als grote organisaties, zonder budget of juist met een groot budget, voor een (corporate) werkgever of juist een bureau (arbeidsmarktcommunicatie/reclame/werving en selectie/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord. De awards worden dit jaar uitgereikt op 16 mei 2023, tijdens Werf& Live in Utrecht.

Zend in

Inzenden? Dit zijn de voorwaarden

Inzenden is dit jaar mogelijk tot en met 17 maart. Op 11 april maakt de vakjury uit alle inzendingen de nominaties bekend. Van 12 tot en met 25 april mag vervolgens het publiek ook zijn favoriet bepalen. Op de voorwaarden-pagina lees je precies aan welke voorwaarden jouw inzending voor de Werf& Awards moet voldoen om kans te maken. En op de procedure-pagina lees je hoe het hele proces loopt van inzenden tot uitreiking op 16 mei 2023 tijdens Werf& Live 2023.

De vakjury staat wederom onder de deskundige leiding van Marion de Vries. Daarnaast zijn er 3 deeljury’s:

  • Recruiters
    Vanuit corporate recruitment, bureaurecruitment en interim recruitment.
  • Arbeidsmarktcommunicatiespecialisten
    Vanuit HR, communicatie, bureaus gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, of jobmarketing.
  • Leveranciers
    Vanuit recruitmenttechnologie, media en andere aan de vakgebieden ondersteunende leveranciers van producten en diensten.

Hoe eerder je inzendt, hoe meer exposure

Natuurlijk kan niet iedereen in de prijzen te vallen. Maar elke inzending (die aan de voorwaarden voldoet), krijgt in elk geval ruim de aandacht op de site en de socials van Werf&. Er zijn bovendien geen kosten verbonden aan inzenden voor de Werf& Awards. Zo kun je voor jouw case het mooiste podium van ons vakgebied pakken. Dus.. inzenden maar!

Inzenden

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners