Home Zakennieuws Macknificent wint aanbesteding Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Macknificent wint aanbesteding Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

104 keer
0
omgevingsdienst

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft Macknificent verkozen als bureau voor arbeidsmarktcommunicatie.

Dat is de uitkomst van een meervoudig onderhandse aanbesteding rondom profiel, merkstrategie en arbeidsmarktcommunicatie.

Wat doet een Omgevingsdienst?

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied werkt in opdracht van acht gemeenten en drie provincies aan een veilige, leefbare en duurzame regio. De in 2014 opgerichte dienst verstrekt omgevingsvergunningen en ziet erop toe dat bedrijven voldoen aan actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu(veiligheid), bouwveiligheid, infrastructuur en bodem. Waar nodig treedt de dienst handhavend op en werkt daarbij samen met onder meer de veiligheidsregio’s. De dienst adviseert ook op het gebied van externe en constructieve veiligheid, luchtkwaliteit, geluidsbelasting en duurzaamheid. Voorzitter van het dagelijks bestuur van de dienst is Onno Hoes, burgemeester van de gemeente Haarlemmermeer.

Ambitie tot sterk werkgeversmerk

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft de ambitie om een sterk en onderscheidend werkgeversmerk te worden. Macknificent heeft de opdracht gekregen om daar de komende tijd aan mee te bouwen, op alle niveaus van arbeidsmarktcommunicatie. Macknificent is een arbeidsmarktcommunicatiebureau gevestigd in Lochem.

Lees ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here