Macknificent wint aanbesteding Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Peter Boerman Op 14 september 2018 Gem. leestijd 1 min205x gelezen
Deel dit artikel:
Macknificent wint aanbesteding Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft Macknificent verkozen als bureau voor arbeidsmarktcommunicatie.

Dat is de uitkomst van een meervoudig onderhandse aanbesteding rondom profiel, merkstrategie en arbeidsmarktcommunicatie.

Wat doet een Omgevingsdienst?

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied werkt in opdracht van acht gemeenten en drie provincies aan een veilige, leefbare en duurzame regio. De in 2014 opgerichte dienst verstrekt omgevingsvergunningen en ziet erop toe dat bedrijven voldoen aan actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu(veiligheid), bouwveiligheid, infrastructuur en bodem. Waar nodig treedt de dienst handhavend op en werkt daarbij samen met onder meer de veiligheidsregio’s. De dienst adviseert ook op het gebied van externe en constructieve veiligheid, luchtkwaliteit, geluidsbelasting en duurzaamheid. Voorzitter van het dagelijks bestuur van de dienst is Onno Hoes, burgemeester van de gemeente Haarlemmermeer.

Ambitie tot sterk werkgeversmerk

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft de ambitie om een sterk en onderscheidend werkgeversmerk te worden. Macknificent heeft de opdracht gekregen om daar de komende tijd aan mee te bouwen, op alle niveaus van arbeidsmarktcommunicatie. Macknificent is een arbeidsmarktcommunicatiebureau gevestigd in Lochem.

Lees ook:

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Managing Director bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Bullhorn
Cammio
Carerix
Compagnon
EN HR solutions
HROffice
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Maximum
Nr29
Recruiters United
RecruitNow
Saba Lumesse
Steam
Talmark
Vakmedianet

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.