Mijlpaal: Jobdigger nu ook actief in Duitsland

Twee jaar geleden verlegde Jobdigger haar grenzen naar België en Frankrijk. Nu kunnen (nieuwe) gebruikers ook de Duitse markt verkennen en analyseren.

Valérie van der Ven Op 05 augustus 2022
Gem. leestijd < 1 minuut 165x gelezen
Deel dit artikel:
Mijlpaal: Jobdigger nu ook actief in Duitsland

Eén doel wat Jobdigger ook in Duitsland nastreeft, is een datakwaliteit van 95% behalen én behouden. Zo kunnen ze gebruikers die behoefte hebben aan meer inzicht in de Duitse arbeidsmarkt voorzien van actuele en relevante vacaturedata. Medewerkers zoeken dag en nacht vacatures op het Duitse web. Ze scannen vacatures op bedrijfsnamen, opleidingsniveaus, gevraagde skills, functietitels en salarissen. Alle data kunnen klanten terugzien in een dashboard.

Ook in Duitsland ISO-gecertificeerd

Dat Jobdigger hard werkt om te voldoen aan de (inter)nationale ISO-normen, is een ding wat zeker is. Ook in Duitsland waarborgen ze hun kwaliteit en veiligheid. De ISO 9001 en ISO/IEC 27001 certificaten verklaren dat Jobdigger voldoet aan de eisen, behoeften en wensen van haar klanten. Daarnaast zorgen ze ervoor dat er veilig en vertrouwelijk wordt omgegaan met (gebruikers)data en informatie.

Er zijn al klanten actief

De eerste Duitse klanten zijn al actief in het gebruik van Jobdigger. Daarmee hebben ze direct inzicht in de Duitse arbeidsmarkt. Mede dankzij de input en tussentijdse terugkoppelingen van klanten blijft Jobdigger ook na de livegang in Duitsland hun data door ontwikkelen. Het is altijd mogelijk om een gratis demo aan te vragen, zo krijg je inzicht in Duitse vacatures, leads, kansen en trends.

Jobdigger is in september aanwezig in Keulen bij Zukunft Personal 2022. Daar zullen ze hun producten tonen aan Duitse professionals in de werving- en selectie branche.

Lees ook

Deel dit artikel:

Valérie van der Ven

Partner Succes Managerbij Werf& | ToTalent
Valérie is een servicegerichte dame met een achtergrond in hospitality & hotelmanagement. Na jaren in mooie hotels te hebben gewerkt, is ze in 2018 overgestapt naar - zoals ze het zelf noemt - het kantoorleven. Gestart in verkoop binnendienst, vervolgens ervaring opgedaan binnen HR en zo doorgegroeid naar recruitment als coördinator. Vanaf 1 maart 2021 is ze werkzaam bij Werf& | ToTalent. Valérie is erg enthousiast om de recruitmentindustrie van top tot teen te leren kennen en haar doel is om partners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Partners kunnen met al hun vragen terecht bij Valérie.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners