Nomineer je recruitmentsite voor de Gouden Cursor 2011

Redactie Op 05 oktober 2011
Gem. leestijd 2 min 1885x gelezen
Deel dit artikel:

Op 17 november reiken Campaign Group en Intelligence Group de Gouden Cursor uit aan de beste recruitmentsite van 2011. Wil je weten of jouw recruitmentsite toonaangevend is of wil je gebruik maken van de kans  je site door een deskundige jury te laten beoordelen, meld je dan nu aan.

Belangrijk instrument

De eigen recruitmentsite heeft zich voor werkgevers ontwikkeld tot een belangrijk instrument voor personeelswerving. Niet verwonderlijk dat een groot deel van de Nederlandse Beroepsbevolking zich bij het zoeken van een baan direct oriënteert via de recruitmentsite van een bedrijf. Bedrijven doen er dan ook alles aan om arbeidspotentieel zo lang mogelijk op hun recruitmentsite rond te laten kijken. Social Media, filmpjes, interactieve tests; alles wordt uit de kast getrokken om kandidaten de gewenste experience te geven en de juiste kandidaten te verleiden tot solliciteren. De vraag is echter of dat doel met de recruitmentsite ook wordt bereikt.

Deskundige jury en de mening van het publiek

Bedrijven die nieuwsgierig zijn of hun recruitmentsite toonaangevend is of die gewoon benieuwd zijn hoe hun recruitmentsite ervoor staat, kunnen zich inschrijven voor de verkiezing van de Gouden Cursor en de Gouden PublieksCursor. Een deskundige jury en het publiek toetsen de recruitmentsite op punten als vindbaarheid, toegankelijkheid, sollicitatiemogelijkheden en candidate experience. De onderscheiding is in het leven geroepen door Campaign Group in samenwerking met Intelligence Group en wordt nu voor de zesde keer uitgereikt.

Meld je site aan

De feestelijke uitreiking vindt plaats op 17 november tijdens een relatie-evenement van Campaign Group en Intelligence Group. Alle deelnemers aan de Gouden Cursor krijgen een uitnodiging voor het evenement.

Het aanmelden van je recruitmentsite kan eenvoudig door de URL van je site te sturen aan Marloes Reniers (010 – 213 1700).

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners