Breinstein

Waarom is Breinstein genomineerd?

Een mega snelgroeiend bedrijf! Ooit is de eigenaresse gestart op een zolderkamertje in Alkmaar, inmiddels uitgebouwd naar 3 goedlopende vestigingen. Het bedrijf detacheert trainees (young professionals) binnen de IT wereld. Ook maatschappelijk draagt Breinstein enorm bij. Daarnaast een mega ambitieus team met jonge mensen.

 

 

 

 

 

 

Experis/PEAK-IT

Waarom is Experis/PEAK-IT genomineerd?

Wist je dat 43% van de bedrijven niet kan groeien door een te kort aan personeel? Dat de krapte op de IT markt al sinds 2016 gaande is? Als IT Business partner weet Experis PEAK-IT dit als geen ander. Met onze unieke formule en missie werven wij al sinds 2005 top IT-professionals voor honderden klanten. Je kunt er voor kiezen hier te stoppen. Experis PEAK-IT gaat door. Wij bieden onze klanten continuïteit en een 9+ service. Binnen Experis PEAK-IT werken betrokken en kundige professionals die ieder in zijn of haar kracht wordt ingezet.

Met onze formule: Fieldmanagement, Recruitment en Sales creëren wij de meest optimale candidate journey met een maximale toegevoegde waarde. Namelijk het matchen van maar liefst 330 IT Professionals in 2021! In de krapte van deze markt met covid-19 is dit haast ondenkbaar. Niet alleen door samen te werken realiseerde wij een groei van bijna 40%, maar keken wij ook naar de professionals die probeerden terug te keren naar de arbeidsmarkt. Deze kandidaten werden keer op keer afgewezen. Experis PEAK-IT sloeg de handen in een om ook voor hen van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Ons unieke BOOST-IT traject biedt IT-professionals dé kans om weer terug te keren op de arbeidsmarkt. Binnen drie weken behalen zij belangrijke certificaten, krijgen zij een onmisbare sollicitatie én servicedesk training. De glimlach die ontstond op de ruim 88% BOOST-IT deelnemers wanneer het welverdiende contract dan ook werd getekend, was ongekend bijzonder. ”Your career is our priority”.

Wij werven de IT-professionals niet gewoon, maar de ambitie van de IT Professional is onze prioriteit. Wij helpen hen te groeien door continue te investeren. Op persoonlijk en professioneel vlak met een dedidated fieldcoach gedurende zijn/haar gehele carrière. The sky is the limit. Wij vinden dat niet alleen, maar met een NPS score van 52 krijgen wij dat ook terug. Één team, één taak. Iedere dag weer. Daarom kiezen onze kandidaten en klanten voor ons!

 

 

 

 

 

 

 

YSE

Waarom is YSE genomineerd?

Wij zijn een recruitmentbureau dat zich richt op jong hoogopgeleid talent voor de toekomst van jouw organisatie. Wij richten ons op young professionals voor generalistische functies zoals projectleider, adviseur of trainee. Dit doen wij met jarenlange kennis van de doelgroep, doordat wij de young professionals ook begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast hebben we een groot netwerk onder de doelgroep, door een goed werkend referral beleid, maar ook door veel in contact te blijven met studentenorganisaties.

Wij beginnen niet zomaar met zoeken. We kijken eerst wie je wil aantrekken en welke uitingen en kanalen daarbij horen. Naast de samen vastgestelde kenmerken en cultuurfit, leveren we YSE DNA: energieke aanpakkers en leergierige collega’s die bij jouw organisatie willen groeien. We maken gebruik van een modern ATS, wat ons in staat stelt om datagedreven keuzes te maken. Ook heeft dit ATS mooie features die goed passen bij onze doelgroep zoals confetti in beeld wanneer de sollicitatie wordt ingediend en een bevestigingsmail met een vrolijk gifje. Wanneer wij het CV positief hebben beoordeeld, kan de kandidaat zelf online een gesprek inplannen bij een recruiter. Dit zorgt voor een vlot proces. Na afloop van het proces ontvangt de kandidaat ook vanuit ons systeem een kort feedbackformulier over het proces, zodat wij onze candidate experience continu kunnen verbeteren.

Waar klanten ons echt om prijzen, zijn de selectiedagen die wij samen met hen organiseren. Tijdens deze dag creëren we voor zowel klant als kandidaat een goed beeld, door pitches van de kandidaten, presentaties van de organisatie, groepscases en speeddaterondes en een feedbackronde, waarin we de kandidaten persoonlijke feedback geven en zij de kans hebben om dit tijdens de rest van de dag toe te passen. Zo zorgen wij voor de beste match tussen klant en kandidaat. Na afloop van het proces vragen we door Truqu feedback aan de klant. Zo blijven wij ons ook constant ontwikkelen!

 

 

 

 

 

 

 

 

The New Crew

Waarom is The New Crew genomineerd?

The New Crew heeft een grote transformatie doorgemaakt in 2021 en zich hiermee volledig op generatie Z gericht. Al 16 jaar lang richten we ons op de jongste generatie werkenden die maatschappelijke relevante jobs zoeken. We zijn er van overtuigd dat jong talent – zeker in deze tijden – de sleutel is tot vooruitgang. Voorheen deden we dit onder de naam Studelta, sinds 2021 onder de naam The New Crew.
The New Crew spreekt de taal van Gen Z.
* Voor iedere vacature wordt door de recruiters in eigen studio een video-vacature gemaakt.
* De site is mobile-first ontwikkeld en solliciteren doe je via Whatsapp.
* Werven doen we vooral met video o.a via kanalen als Tiktok, Instagram en YouTube.
* Coaches geven via video’s trainingen over werk. Zoals hoe je bijvoorbeeld om kunt gaan met stress.
* We lanceerden in 2021 een Generatie Z panel, waarin jongeren hun stem laten horen over de wereld van werk en waarvan de input wordt gebruikt voor het maken van ons beleid en het adviseren van onze klanten.

We streven naar duurzame arbeidsbemiddeling door altijd te kijken naar wat op de lange termijn het meest effectief is. Dat is niet CV’s schuiven maar voor klanten – maatschappelijk verantwoorde organisaties – specifiek opzoek gaan naar nieuw talent. We kennen de doelgroep en maken de match op basis van competenties, drijfveren en motivatie. Het talent start direct bij de opdrachtgever, komt bij ons in dienst en wordt na een jaar lang begeleiden en trainen kosteloos overdragen. 85% gaat na een jaar in dienst bij de uiteindelijke werkgever.

En dit alles wil The New Crew met de nieuwe naam en focus graag naar buiten brengen. Vandaar het woord “crew”: je staat er niet alleen voor, maar wordt begeleid zodat je op de juiste plek terechtkomt en kunt floreren. En “new” staat voor het nieuwe werken, de banen van nu en de eisen die de jongste generatie talenten stellen aan werkgevers. Dat is ook het mooie aan de nieuwste generatie werkzoekenden: ze zijn de brenger van vernieuwing.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lincks Personal Recruitment

Waarom is Lincks Personal Recruitment genomineerd?

Lincks is een kleinschalig bureau met betrokken en gepassioneerde recruiters, die écht betrokken zijn en gaan voor een duurzame match. Ze zijn gespecialiseerd in banen in de regio, en willen dat ook graag zo houden. Daardoor kennen ze de organisaties goed en weten ze ook de juiste mensen voor een vacature te vinden.

Daarnaast organiseren ze kennissessies voor de organisaties waarmee ze samenwerken en zijn ze ook echt betrokken bij de kandidaten. We hebben al meerdere kandidaten via Lincks bij ons aan de slag laten gaan en we zijn erg tevreden over de match en de communicatie met Lincks. Blijf zo doorgaan!

 

 

 

 

 

Lincks Personal Recruitment voegt daar zelf nog graag de bedrijfsfilm aan toe:

 

 

 

VAPRO Recruitment

Waarom is VAPRO Recruitment genomineerd?

VAPRO Recruitment kiest voor de kwalitatieve manier van werven in de wereld van proces-en maakindustrie. Kandidaten krijgen bij plaatsing kosteloos een vakdiploma aangereikt: ongeacht welk niveau iemand heeft. Dus geen dozenschuivers.

Kwaliteit is de leidraad. Ook voor zij-instromers. En kunnen kosteloos carriereadviesgesprek aanvragen om te kijken welk groeidoelen er voor de mensen zijn. Verder is er voor kandidaten een ‘VAPRO Exclusief’-omgeving. Jaarlijks ontvangen ze goodies en andere incentives vanwege hun loyaliteit aan VAPRO Recruitment.

Vanuit opdrachtgevers perspectief is kwaliteit ook de norm: elke kandidaat ondergaat een houding en motivatie-test. Alleen kandidaten die daardoor heen komen worden aangeboden. Dus niet eerst voor het geld, eerst voor de kwaliteit.

Al met al koppelt VAPRO haar historie in de industrie ook aan haar recruitment tak. Kwaliteit is de norm. En probeert daarmee het verschil te maken naar de vele W&S-bureau’s die weinig waarde toevoegen.

VAPRO Recruitment voegt daar zelf nog graag aan toe:

Zonder een team effort sta je met leeg handen.

 

Joinuz

Waarom is Joinuz genomineerd?

Joinuz is een detacheerder in de Zorg en Overheid. Gezien de huidige markt, waar het aantal actief werkzoekende verder opdroogt heeft Joinuz toffe activaties bedacht. Hiermee willen we latent werkzoekende in contact brengen met Joinuz en awareness creëren binnen een moeilijk te bereiken en gerichte doelgroep.

Hoe ziet het eruit? Voor verschillende focusprofielen zijn er kennisquizen ontwikkelt (Typeform) met landingspagina’s, waar bijbehorende vacatures worden gedeeld. De kennisquiz wordt met verschillende content creatives gedeeld op social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn met als prijs onder de inzendingen een weekendje weg naar keuze. Na invullen van de vragen wordt de score automatisch berekend en het aantal juiste antwoorden in een mail gestuurd. Vervolgens met een marketing automation opgevolgd door gerichte en persoonlijk mails vanuit de recruiters in een lead nurture flow. De potentiële kandidaat is vrij om aan te geven om verder in contact te komen met Joinuz.

Het eerste contact is in ieder geval gelegd en kans bestaat dat in de toekomst, wanneer iemand wil switchen, Joinuz zal overwegen.

 

Like2match

Waarom is Like2match genomineerd?

Wendy heeft door haar jaren lange retailervaring en kennis van het vak direct door wie zij moet matchen met welk merk en functie.

In een tweede nominatie wordt gezegd:

Het is een zeer professionel bureau die precies weet waar je op moeten letten bij het matchen van de kandidaten. Er wordt gekeken of je bij de organisatie, bij het team en de leidinggevende past waarom dat wel/niet is. Hun aanpak is van A tot Z goed geregeld en de nazorg als je eenmaal aan de slag gaat. Je krijgt bij hun echt het gevoel dat het om jou als persoon gaat en niet alleen ff opdracht binnen halen of persoon plaatsen.

 

ONETD

Waarom is ONETD genomineerd?

OneTD is een recruitment bureau met zo ontzettend veel energie. Dat voel je. Dat merk je. Dat zie je. Dat ervaar je. Nemen de tijd voor kandidaten en klanten. Zijn super kritisch. Dat zorgt ervoor dat zij als jong bureau zich continu blijven ontwikkelen. En dat is knap en getuigd van reflecterend vermogen. Wat mij betreft onderscheiden zij zich daarin tov anderen. En wat ik super cool vind is dat het vertrouwen van klanten en kandidaten in alle social media berichten oprecht zijn. Niet gestyled. Ze zitten op het puntje van hun stoel, zo gretig zijn ze om de juiste kandidaten bij de klanten te kunnen matchen. Adrenaline is voelbaar. Top bureau, we gaan nog heel veel van hen horen!

 

Brandsinc.

Waarom is Brandsinc. genomineerd?

Brandsinc is een bureau dat goed kijkt naar het karakter van de kandidaat en de cultuur van een organisatie. Ze stellen de juiste vragen om te achterhalen wat je zoekt en komen met goede profielen omdat ze zelf de twijfel gevallen er al uit hebben gefilterd. Je hoeft als klant vaak nog maar 1 gesprek te voeren en dan weet je of je door kunt naar het arbeidsvoorwaardengesprek. Daardoor werkt het heel snel en efficiënt en levert het toppers op voor je organisatie.

Brandsinc. voegt daar zelf nog graag aan toe:

Brandsinc. is een beetje een a-typisch bureau. Het is meer gericht op persoonlijke aandacht, kijkt goed en toetst op de harde criteria van de kandidaat, maar als je niet past bij de cultuur, word je niet voorgesteld.

HNR | Het Nieuwe Recruitment

Waarom is HNR | Het Nieuwe Recruitment genomineerd?

Mensen werken samen met mensen. Hierbij is een persoonlijke klik van groot belang. De juiste persoonlijke match vergroot de kans op een fijne en langdurige samenwerking.
Bij HNR | Het Nieuwe Recruitment staat de persoon centraal. Het gaat tenslotte om een klik en die komt van twee kanten. Voor werkzoekenden en bedrijven pakken wij het (gehele) recruitment op een andere manier aan. Met energie, passie en creativiteit.
Wij werken voor marktleiders, autoriteiten en gepassioneerde familiebedrijven die zich kunnen vinden in onze missie, onze drijfveren en het lef hebben ons in te schakelen. We denken en werven graag buiten de box, met een nieuwe en persoonlijke manier die past.
Lef? Ja, het lef om vaste tradities, gewoontes en “zekerheden” los te laten en HNR | Het Nieuwe Recruitment je te laten verrassen.