YSE

Waarom is YSE genomineerd?

Wij zijn een recruitmentbureau dat zich richt op jong hoogopgeleid talent voor de toekomst van jouw organisatie. Wij richten ons op young professionals voor generalistische functies zoals projectleider, adviseur of trainee. Dit doen wij met jarenlange kennis van de doelgroep, doordat wij de young professionals ook begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast hebben we een groot netwerk onder de doelgroep, door een goed werkend referral beleid, maar ook door veel in contact te blijven met studentenorganisaties.

Wij beginnen niet zomaar met zoeken. We kijken eerst wie je wil aantrekken en welke uitingen en kanalen daarbij horen. Naast de samen vastgestelde kenmerken en cultuurfit, leveren we YSE DNA: energieke aanpakkers en leergierige collega’s die bij jouw organisatie willen groeien. We maken gebruik van een modern ATS, wat ons in staat stelt om datagedreven keuzes te maken. Ook heeft dit ATS mooie features die goed passen bij onze doelgroep zoals confetti in beeld wanneer de sollicitatie wordt ingediend en een bevestigingsmail met een vrolijk gifje. Wanneer wij het CV positief hebben beoordeeld, kan de kandidaat zelf online een gesprek inplannen bij een recruiter. Dit zorgt voor een vlot proces. Na afloop van het proces ontvangt de kandidaat ook vanuit ons systeem een kort feedbackformulier over het proces, zodat wij onze candidate experience continu kunnen verbeteren.

Waar klanten ons echt om prijzen, zijn de selectiedagen die wij samen met hen organiseren. Tijdens deze dag creëren we voor zowel klant als kandidaat een goed beeld, door pitches van de kandidaten, presentaties van de organisatie, groepscases en speeddaterondes en een feedbackronde, waarin we de kandidaten persoonlijke feedback geven en zij de kans hebben om dit tijdens de rest van de dag toe te passen. Zo zorgen wij voor de beste match tussen klant en kandidaat. Na afloop van het proces vragen we door Truqu feedback aan de klant. Zo blijven wij ons ook constant ontwikkelen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS