Experis/PEAK-IT

Waarom is Experis/PEAK-IT genomineerd?

Wist je dat 43% van de bedrijven niet kan groeien door een te kort aan personeel? Dat de krapte op de IT markt al sinds 2016 gaande is? Als IT Business partner weet Experis PEAK-IT dit als geen ander. Met onze unieke formule en missie werven wij al sinds 2005 top IT-professionals voor honderden klanten. Je kunt er voor kiezen hier te stoppen. Experis PEAK-IT gaat door. Wij bieden onze klanten continuïteit en een 9+ service. Binnen Experis PEAK-IT werken betrokken en kundige professionals die ieder in zijn of haar kracht wordt ingezet.

Met onze formule: Fieldmanagement, Recruitment en Sales creëren wij de meest optimale candidate journey met een maximale toegevoegde waarde. Namelijk het matchen van maar liefst 330 IT Professionals in 2021! In de krapte van deze markt met covid-19 is dit haast ondenkbaar. Niet alleen door samen te werken realiseerde wij een groei van bijna 40%, maar keken wij ook naar de professionals die probeerden terug te keren naar de arbeidsmarkt. Deze kandidaten werden keer op keer afgewezen. Experis PEAK-IT sloeg de handen in een om ook voor hen van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Ons unieke BOOST-IT traject biedt IT-professionals dé kans om weer terug te keren op de arbeidsmarkt. Binnen drie weken behalen zij belangrijke certificaten, krijgen zij een onmisbare sollicitatie én servicedesk training. De glimlach die ontstond op de ruim 88% BOOST-IT deelnemers wanneer het welverdiende contract dan ook werd getekend, was ongekend bijzonder. ”Your career is our priority”.

Wij werven de IT-professionals niet gewoon, maar de ambitie van de IT Professional is onze prioriteit. Wij helpen hen te groeien door continue te investeren. Op persoonlijk en professioneel vlak met een dedidated fieldcoach gedurende zijn/haar gehele carrière. The sky is the limit. Wij vinden dat niet alleen, maar met een NPS score van 52 krijgen wij dat ook terug. Één team, één taak. Iedere dag weer. Daarom kiezen onze kandidaten en klanten voor ons!

 

 

 

 

 

 

 

Onze partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
Jobmatix
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS